0

*** شاتل، های وب، نداگستر صبا و ایرانسل از رگولاتوری کارت زرد گرفتند ***

ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

*** شاتل، های وب، نداگستر صبا و ایرانسل از رگولاتوری کارت زرد گرفتند ***

شاتل، های وب، نداگستر صبا و ایرانسل از رگولاتوری کارت زرد گرفتند

اینترنت

لامرضا داداش زاده - معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اعلام اخطار توقف فروش به برخی از اپراتورهای ارائه‌دهنده اينترنت پرسرعت گفت:

با توجه به نظارت‌های انجام شده ۳ اپراتور اینترنت پرسرعت ADSL شامل نداگسترصبا، های وب و شاتل به دليل عدم تناسب ميزان پهنای باند با تعداد مشترکان و اپراتور وايمکس ايرانسل به دليل عدم نصب سامانه سنجش کیفیت اينترنت، اخطار توقف فروش دريافت كرده‌اند. از بين ۶ شرکت مخابرات استانی که به دليل وضعيت نامطلوب پهنای باند اينترنت اخطار توقف فروش دريافت کرده بودند ۴ استان آذربايجان شرقی، خراسان رضوی، همدان و کرمان مشکل پهنای باند را حل کرده اما ۲ استان اصفهان و مرکزی به دليل عدم بهبود وضعيت پهنای باند ضمن اعمال مقررات مندرج در پروانه، به سازمان تعزيرات حکومتی نيز معرفی می شوند.

داداش‌زاده اظهار كرد:

شرکت پیشگامان کویر توسعه ارتباطات به دليل عدم رعايت مصوبه ۱۸۱ کمیسیون تنظيم مقررات ارتباطات و گران فروشی علاوه بر معرفی به سازمان تعزيرات حكومتی، مکلف شده است ۱۳ ميليون و ۷۰۰ هزار تومان به مشترکان خود پرداخت کند

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

دوشنبه 19 مرداد 1394  8:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 Lovermohamad
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:*** شاتل، های وب، نداگستر صبا و ایرانسل از رگولاتوری کارت زرد گرفتند ***

سلام علی جان

من میخوام برم شاتل ثبت نام کنم . بگو بِرم یا که نَرم ؟ اگه نَرم حتما کلاه میره سَرم

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 19 مرداد 1394  8:39 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad ali_kamali
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:*** شاتل، های وب، نداگستر صبا و ایرانسل از رگولاتوری کارت زرد گرفتند ***

سلام ..خدایی جان خوبی بستگی به سرویس دهی درشهرتون داره بعضی جاها خوبه بعضی جاها نه از همشهریات که شاتل دارند بپرس مشاوره بهتری بهت میدن الانم تو اپراتورها اسیا تک خیلی تعریف میشه ازش البته در کل همشون هدفشون خالی کردنه جیب مشتریانشونه ولی در حال حاظر کاری نمیشه کرد غیراز اعتراض به خدماتشون ....
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
دوشنبه 19 مرداد 1394  8:50 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali khodaeem1
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2

سلام محسن اقای عزیز .

من 7 ساله که صبا نت دارم . خبری از تشویق های ماهانه یا مناسبت های سال نیست . 

اما خبر دارم سرعت شبانه شاتل در مشهد که مجانی است به 512 هم میرسه

دوشنبه 19 مرداد 1394  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

دوستان گلم محمدجان و علی جان ، نظرتون در مورد این چیه مخصوصا سرعت 12  ؟

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 19 مرداد 1394  9:00 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2

نقل قول khodaeem1

دوستان گلم محمدجان و علی جان ، نظرتون در مورد این چیه مخصوصا سرعت 12  ؟

به نظر من که خوبه . این رو بگم شاتل خوب کار میکنه. شرایط خوبی است . بخر و شیرنی ما هم یادت نره

دوشنبه 19 مرداد 1394  9:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها