پاسخ به:¤•✿ جملات زیبا و دلنشین ... ✿•¤
🌱 بی نظیرترین تکنیک برای بالا بردن سطح انرژی
🌻شکرگزاری🌻 است
از صبح تا شب با ذره بین دنبال کوچکترین چیزها باش تا به خاطرش بگی
خدایا شکرت به خاطر......... خدایا شکرت به خاطر............
پیرمردی موبایلشو برد تعمیر کنه بعد از مدتی تعمیر کار گفت موبایلت سالمه پدر جان, چیزیش نیست پیرمرد با صدای غمگین گفت پس چرا بچه هام زنگ نمیزنن
قدر پدراتونو بدونید..
وقتی به زندگی فکر میکنید: این 2نکته را ب خاطر داشته باشید
1. هرچقدر احساس گناه داشته باشید گذشته تغییر نمیکند
2. هرچقدر استرس داشته باشید آینده عوض نمیشود
هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است:
"قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر"
قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت".
ﮐﻔﺸﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯۀ ﭘﺎﯼ من است شاید ﺑﻪ ﭘﺎﯼ ﻓﺮﺩﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﻓﺸﺎﺭ بیاوﺭﺩ. ﻫﯿﭻ ﺩﺳﺘﻮﺭﺍﻟﻌﻤﻞ ﺧﺎﺻﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽﮐﺮﺩﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖﻫﺎ ﺑﺎﺷﺪ
سه چیز را به آسانی از دست نده "جوانی"🍂"وقت"🍂"دوست" سه فرد را همیشه احترام داشته باش "مادر"🍂"پدر"🍂"استاد"
زندگی قطره قطره 💕 ذوب میشود آنچه باقی میماند دوستی هاست💕 آنچه دل را میشكند جدایی هاست و آنچه مرحمی بردل💕 میگذارد خاطره هاست😍
من از آخـر دنیا خبر ندارم، اما منطق همین دنیا به من میگوید اگــر امــروز زیباوخوب زندگـــی کنـی، به احتمال زیاد فــردا هـم مثل امروز زیباوخوب خواهد بود...♥️
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر:
کسی که تفکرش باتو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!
💫
هیچگاه در برخورد با دیگران صدایت را بالا نبر،
در عوض منطق کلامت را بالاتر ببر. این باران است که باعث می شود گلها رشد کنند،نه رعد و برق.
❤️محبت ها هیچوقت فراموش نمیشوند ❤️محبت کردی اونقدر میچرخد تا یک روزی ،یه جایی ❤️که روحت هم خبر ندارد به سویت برمیگردد ❤️محبت کن بی توقع، بی دریغ
در حسرتِ زندگیِ دیگران بودن برای این است که از بیرون که نگاه میکنی، زندگیِ دیگران یک کل است که وحدت دارد اما زندگیِ خودمان، که از درون نگاهش میکنیم، همهاش تکهتکه و پارهپاره به نظر میآید و ما هنوز هم در پیِ سرابِ وحدت میدویم ...
👤آلبر کامو
دلم نه عشق می خواهد نه دروغهای قشنگ! نه ادعاهای بزرگ نه بزرگهای پر ادعا! دلم ڪسی را می خواهد ڪه بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد!
مثل خدا ...
اصلا نا امید نشو
هیچ چیز و هیچ کس نمیتواند برنامه ای که
خدا برای زندگیت در نظر دارد را متوقف کند
همیشه حرفی بزن که بتوانی آنرا بنویسی
چیزي را بنویس که بتوانی آنرا امضا کنی
و چیزی را امضا کن که بتوانی پایش بایستی ..