پاسخ به:¤•✿ جملات زیبا و دلنشین ... ✿•¤
گاهی وقتها تشکر کردن از خدا فقـط گفتن کلمهی خدایا شکرت نیست...
گاهی وقتها برای تشکر از خدا باید کاری کرد ... دلی را شاد کرد ... گلی را هدیه داد ... دستی را گرفت ... و بخششی را تقدیم کرد ...
دو چیز از یاد آدم نمیره دوستهای خوب و روزهای خوب، ولی یک چیز همیشه تو قلب آدم میمونه روزهای خوبی که با دوستای خوب گذشت ...
زن ها فریب کارترینند ...
همه چیزشان را پنهان می کنند تنهایی را دلتنگی را گریه ها را عشقشان را .....
زن ها قویترینند ... هنگام شکستن صدایشان در نمی آید درد که دارند به خود نمیپیچند غم كه دارند داد نميزنند نهایت تسکین درد یک زن گریه های یواشکی ست ... زن بودن درد سختيست...
دعا می کنم ؛ برای همه... کسی چه می داند شاید خدا دسته جمعی نگاهمان کند پروردگارا... بهترینها را امشب برایمان مقدر کن
کاش "دنیا" طوری بود ڪه هیچکس به ڪسی "نیاز" نداشت
اونوقت آدمها "مطمئن" میشدن ڪسی ڪه "سراغشون" رو میگیره "دوسشون" داره نه ڪارشون...
♥️زندگیتان پُر از خدا که بینیاز مطلقه...
سرتان را برگردانید و نگاه به مشکلات پشت سرتان کنید!
تمام آنها که از سر گذراندهاید، هیچ کدامشان شما را "نکشته است". اما تک تک آنها باعث شدند امروز یک آدم قوی باشید...
زندگی رسم پذيرايي از تقدير است سهم من هر چه كه هست من به اندازه اين سهم نمي انديشم وزن خوشبختي من وزن رضايتمندي ست شايد اين راز همان رمز كنار آمدن و سازش با تقدير است…
همیشه با افرادی که از خودتان آگاهتر و موفقترند ، معاشرت کنین
هر نشستی ، تاثیری دارد ...
این افراد ، ناخودآگاه ، جوانه رشد و پیشرفت را در وجودتان بارور میکنند
اگر بین برنده شدن و شاد بودن مجبور به انتخاب شدی ، همیشه شادی را انتخاب کن
چون شادبودن به صورت خودکار از تو یک برنده می سازد.
انسانها با مهرشان کار خورشید را بر عالم هستی میکنند به دلهای تاریک روشنایی میبخشند
اندیشه کن تا پیشهور مهربانی باشی هدیه شما عشق و آرامش باشد تا آسمان در قلبها، جاودان بماند.
خود را به انجام کارهایی عادت بده که تو را به سمت آرامش وخوبی ها هدایت کند منتظرنباش تا کسی به توانرژیمثبت بدهد.خودت شروع کننده باش واحساس خوبت را حتی بایک لبخندبه دیگران هدیه کن.
پیری برای کودکش از حقایق زندگی چنین گفت:
در وجود هر انسان، همیشه مبارزه ای وجود دارد... 🐺 مبارزه ی میان دو گرگ! که یکی از گرگها سمبل بدیها مثل: حسد، غرور، شهوت، تکبر، وخود خواهی و... و دیگری سمبل خوبیها مثل: مهربانی، عشق، امید،حقیقت و ... است. کودک پرسید: پدر کدام گرگ پیروز میشود؟ پدرلبخندی زد و گفت؛ گرگی که تو به آن غذا میدهی..
مهربان باش و به هرکس میرسی لبخند بزن تونمیدانی به آدمها چه میگذرد شاید لبخندت برایشان مانند گنجی ارزشمند باشد وآنهابسیار به آن لبخند محتاج باشند
چارلی چاپلین
گاهی کودک باش؛
جدی بودن را فراموش کن بزرگتر که می شوی زیباتر سخن میگویی ولی احساس و طراوتت را از دست می دهی
کودک بودن کوچک بودن نیست لذت بردن است..
سالمترین کلمه "سلامتی" است،به آن اهمیت بده. شایعترین کلمه "شهرت" است،دنبالش نرو. ضروریترین کلمه "تفاهم" است،آن را ایجاد کن دوستانهترین کلمه "رفاقت" است ازآن سواستفاده نکن.