پاسخ به:¤•✿ جملات زیبا و دلنشین ... ✿•¤
افرادی که به شما می گویند نمی توانید در این دنیا تغییری ایجاد کنید دو دسته هستند: دسته اول کسانی هستند که از تلاش کردن می ترسند دسته دوم کسانی هستند که از موفقیت شما می ترسند “ری گوفورث”
قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را ! این باران است که باعث رشد گل ها می شود نه رعد و برق !
بزرگترین ضربہ ای کہ بہ دشمنات میتونی بزنی موفقیتته
هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ. … 🌈 رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ …
اهداف خود را روزی دوبار مــورد بـازبـیـنی قــرار بده تـا روی دستیابی به آنها متمرکز باقی بمانی.
هر روز صـبـح در جـنـگل آهــویی از خواب بیدار میشود که میداند باید از شــیــر تـنـدتـر بدود تا طعمه او نگردد، و شیری که میداند باید از آهویی تندتر بدود تا گرسنه نماند. معمولا آهو ها برنده میشوند. چون هدف، مهمتر از نیاز است …
دلیل اینکه آدمها به سختی احساس خوشبختی میکنند این است که: گذشته را، بهتر از آنچه بوده میبینند حال را بدتر از آنچه هست وترس از آینده را بیشتر از آنچه خواهد بود، میدانند.
هدف مــاننـــد یــک قطـــب نمــاســت به انسان کمک میکند تا در هر شرایطی مسیــر درســت را پـــیدا کــند…
منتظر نباش تا یک آدم دیگه به تو انرژی مثبت بده! خودت شروع کننده باش و احساس خوب خودت رو حتی با یه لبخند به دیگران انتقال بده!
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺩﺷﻤﻦ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﺩﺭ ﻣﺴﯿﺮﯼ ﮐﺎﻣﻼ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺳﻔﺮ ﻭ ﯾﺎﺩﮔﯿﺮﯼﺍﺳﺖ…
وقتی که شهامتِ قدرتمند بودن را پیدا میکنم، تا بتوانم از تواناییها و استعدادهایم برای تحققِ چشماندازم استفاده کنم، ترسِ من رفته رفته بیاهمیتتر میشود.
به جای اینکه رویاهایت را برای دیگران تعریف کنی رویاهایت را به دیگران نشان بده!
موقعیت های خوب مثل ماهی هستند و ما باید ماهیگیرهای خوبی باشیم
غم ها فایل های ویروسی هستند که باید از کامپیوتر زندگیت پاکشون کنی
تا شهامتِ رها کردن چشم انداز ساحل را نداشته باشید هرگز نمی توانید از اقیانوس عبور کنید