تاكيد مجدد آيت الله العظمی نوری همدانی بر حرام بودن اخذ جريمه ديركرد وام
|
اخذ جريمه ديركرد وام از سوی بانك ها با هر عنوانی حرام است و بانك ها بايد اين رويه را تغيير دهند تا به معنای واقعی اسلامی شوند.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، آيت الله العظمی حسين نوری همدانی از مراجع معظم تقليد، 25 شهريورماه در ديدار مديران و روسای موسسه مالی و اعتباری مهر استان قم با بيان اين مطلب تاكيدكرد: فعاليت بانكی بدون ربا و ايجاد بانك هايی كه دنبال فعاليت اقتصادی بدون ربا هستند توفيق بزرگی است اما به شرط آنكه اين بانك ها به معنای واقعی كلمه برمبنای اقتصاد اسلامی فعاليت كنند.
وی ادامه داد: با وجود آنكه بارها بر حرام بودن اخذ ديركرد وام از مشتری تاكيد شده است اما متاسفانه هنوز هم بانك ها اين ديركردها را دريافت می كنند.
اين مرجع تقليد اظهاركرد: همه مسايلی كه با عنوان كارمزد در رسانه ها مطرح می شود ربا و حرام است و بايد وجوه اسلامی در معاملات بانكی رعايت شود.
وی، داشتن فعاليت بانكی بدون ربا را توفيق بزرگی عنوان و تاكيدكرد: اداره بانك بدون ربا مستلزم داشتن گذشت و دقت است و بانك ها بايد تلاش كنند تا به معنای واقعی كلمه خود را اسلامی كنند.
نوری همدانی دربخش ديگری از سخنانش با اشاره به روايتی تصريح كرد: پنچ چيز است كه انسان قبل از آنكه از دست بدهد بايد آن را غنيمت بشمرد كه از جمله آنها جوانی قبل از پيری، سلامتی قبل از بيماری، فراغت قبل از مشغوليت، حيات قبل از مرگ است كه متاسفانه بيشتر انسان ها اهميت آن را درك نمی كنند.
نوری همدانی با تأكيد بر اينكه انسان بايد قبل از مرگ حيات خود را غنيمت بشمارد، اظهاركرد: فرصت ها هميشه در دست انسان نيست و اگر فرصت ها از دست برود انسان حسرت می خورد.
|
پنج شنبه 26 شهریور 1388 2:30 AM
تشکرات از این پست