پاسخ به:اتاق چت راسخون
جالبه آقای اشرفی خودشون نیستن!!!
بله ://
جای همگی خالی...
بیرجند امشب هوای بارونی دلچسبی داره😁
سلام.
بقول خودت وقتی شما هنوز یارانه 45 هزار و 500 تومانی می گیرید اونوقت انتظار داری بودجه کلانی برای کارهای مذهبی هزینه شود...همون بودجه 45 هزارتومانی که برای کارهای فرنگی هزینه می شد..بخاطر لطف دولت قبلی اونم از مراکز فرهنگی گرفتند تا حداقل به مردم صدقه بدهند...دوست عزیز راسخون هم در ایران است....و لطف مسئولین دولت قبلی حسابی شامل حال راسخون شد...هر روز بدتر از دیروز...
سلام. انتظارات این است در شرایطی که کشور و دین ما تحت تهاجم فرهنگی دشمن قرار گرفته، اقایان نگاه بهتری نسبت به این سایت و کلا بستر مجازی داشته باشند.
سلام! فکر میکردم بعد دو سال اینجا خیلی تغییر کرده باشه!
اما مثل اینکه اینجا هم مثل یارانه 45 هزار و 500 تومانی بی تغییر مونده :)
علیک سلام یارهمیشه همراه،خیلی خوش آمدی،آره دیگه متروکه شده اتاق،اماکاربراش هنوزدررفت وآمدن
خداروشکر
اجرتون با خدا
سلام بر علی اقا
خیلی وقته که هم صحبت نشده بودیم
امیدوارم حالت خوب باشه
این روزای سخت، از خدا بخواهیم که حال دل همه خوب باشه
شب همگی بخیر
شب همگی بخیر.
لامپ ها رو تا سحر روشن بذارید شاید یکی نصف شب یادش اومد دعوت شده و قرار بوده بیاد اینجا راه رو گم نکنه. :)
در پناه خدا
التماس دعا
باسلام وعرض معذرت
امروزرفته بودم مجدددکتروظهرحتی ده دقیقه هم نخوابیده بودم یک مهمان ناخونده هم بعدازافطاراومدکلادراختیارایشون بودم شرمنده نتونستم بیام خوبه تقریباهمه کسانیکه دعوت کرده بودم اومده بودن بجزآقای بمانی،حاج آقاهم نامحسوس نظارت داشتن
من میدونم آقا سید امشب شیرینی نیاوردن خوابشون نمیبره
الان آقا سید رفتن شیرینی بیارن؟
خخخخ نه بابا رفتن ببینن چطور میتونن زمین بخرن که بعدا توش گندم بکارن و بعدا از اون گندم ارد تهیه بکنند و بدن شیرینی درست بکنن وسایل دیگه رو هم همین طوری خودتون دوستان حدس بزنید 😁😁😁
خیر رفتن بخوابن
اب در کوزه و ما خواب شیرینی میبینیم اونوقت سید هم توی خواب ، از اون خوابای خوش میبینه 😂
آجی میدونی یاده چی افتادم؟؟
یادته چقدررر پست میزدیم....همش برا اینکه مهر نظارت بخوره...چقدر توصف میموند و چقدرررر همه عجله داشتند امتیازهاشون برسه برا قرعه کشی های ماهانه
چی شد اون همه خاطرات شمال نه چیز ببخشید خاطرات شیرین پول و جایزه و نفر برترو قرعه کشی و عیدی و پول نقد و جوایز متعدد
سلام
خوبین
طاعات قبول
من هستم آجی سلما 🤗😉
خوب هستین؟خانواده خوبن
سلام سلام آجی فاطمه سادات عزیز. خوبی؟ ترنم جان خوبه؟
طاعات و عبادات قبول.
ممنون شکر همه خوبیم
الهی شکر خوبیم
قبول حق 😊
خداروشکر که خوب هستید 💚
سلام آجی فاطمه خوبی؟؟
ترنم جان خوبه؟
مدرسه خوش میگذره؟
خوبم مرسی آجی
ترنم هم خوبه ،البته ۱ هفته هست سرما خورده و سرفه میکنه
مدرسه هم میگذره دیگه، این روزا همش دارم آزمون میگیرم بلکه یه پیشرفتی بکنن اونایی که میخوان جبران کنن
عرض ادب و احترام ویژه خدمت بانوان سایت
حاج خانم سلما و حاج خانم برخوار و سیده خانم فاطمه
سلام حالتون خوبه ؟
طاعات قبول باشه
سلام آقای خدا پرست خوب هستید ؟