پاسخ به:اتاق چت راسخون
سلام آجی سلما رسیدنت بخیر...
آقای اشرفی ا ن شاالله بهترین؟
الحمدالله بادعای اهالی اتاق چت
سید حسین میر اکبری
sayyed13737373
من هم به نوبه خودم تبریک می گویم سیدخداهمینجوریش وقت نداشت حالاکه ازدواج کرده که فکرکنم اصلاشایدم یک بارواسه جواب دادن به تبریکات بیان ودیگرهیچ
خبر آمد که در اصفهان برف اومده هرچی گشتیم چیزی ندیدیم...ایام بهاری شده..بدون بارون بدون برف...با کمی سرما دم صبح
حاج آقا برفا رو زمین نموند...والا شبش ما گفتیم فردا کلی برف رو زمین میمونه...صبح که بیدار شدیم خیلی کم یا اصلن رو زمین نبود:-(
پس سطحی بوده
باسلام به همگی
حالتون چطوره؟
سلام سلام سلام
هوای مشهدسردگزارش می شود
مااصطلاحامیگیم خشکه سرما
تسلیت بابت شهادت امام هادی
سلام به شما بزرگوار..خدا قوت..خوب هستید؟
سلام علیک-سلام علیک-سلام علیک-سلام علیک-سلام علیک-
به شما و شعیان آن حضرت تسلیت عرض میکنیم...
برای تمام اعضا راسخون همه ی کسانیکه از ابتدا تا الان اینجا پست ارسال کرده اند ..توفیق رزق رجبی بودن را از خداوند تبارک ئو تعالی ...می نماییم.
التماس دعا..
سپاسگذارم حاج آقا شرمندم کردین خیلی ممنونم
امیر علی عزیز..از تدارکات روز مادری برامون بنویس...شما خیلی هیجانی هستتید...پر انرژی و قدرتمند...مهندس جان دوست داشتیم ببینمتون...
سلام
اگه ایشونوازنزدیک ببینین احساس می کنم آدم باصفاودل پاکی هستن
با صفا بزرگوار چشمات قشنگ میبینه و اینکه ان شاالله تو درگاه خدا هم اینجوری باشیم و اون دنیا اهل بهشت باشد که رستگار شویم
نه ازروی اعمال ورفتاری که توضیح میدی مثلاخوردن بساط چای ذغالی واینادارم میگم آدم باصفایی هستی،حالاازت تعریف کردم زودرفتی بهشت،زنبیل منم توصف بگذار،خخخخ
من فکر کردم که حالا چی میخوای خخخخ خو برادر من یه اراده میخواد یه اتیش روشن بکن و یکمی هم گل بمال زیر قوری بذار روی اتیش تا بجوشه وقتی جوشید چای بریز و دم بکن و بخور به همین سادگی و راحتی
اون گل زیرقوری روچرامی مالند؟درثانی آتش درست کردن هم همچین آسون نیست
خخخخ ای جان دلم
اون گل رو میمالند تا از سوختن مستقیم و سیاه شدن قوری جلوگیری بشه البته سیاه میشه ولی با یکمی شستن و اسکاج کشیدن تمیز میشه البته پیشنهاد میکنم یه قوری استفاده بکنید که همیشه برای اتیش استفاده میشه بعدا
این روزها سرمون شلوغه مهمون جدیدمون هست دیگه امروز هم اومدم گفتم یه سر بزنم
خوب کاری کردی