پاسخ به:اتاق چت راسخون
باسلام وصلوات برمحمدوخاندان پاکشان
ولادت باسرسعادت دخت نبی اکرم فاطمه زهراروزمادروزن روخدمت تمامی مادران وزنان اتاق چت وسایت وبانوان ایران زمین تبریک عرض می نمایم
هوای مشهدسردگزارش میشه برفاش استان های مجاوروروستاهااومده بادوسرماش نصیب مشهدشده
روز مادر را به مادران بزرگوار اتاق چت تبریک و تهنیت عرض میکنم...
بهشت برین زیر قدمهایتان...سلامتی همیشه گواریتان...روز مادر مبارکتان
نگاه مهربان حضرت زهرا همیشه شامل حالتان
باسلام وصبحتون متعالی
اصلاح گزارش هوای مشهدبایستی به عرض برسانم که چون چندروزازخونه خارج نشده بودم ودیروزرفته بودم بیرون کاری داشتم دیدم مردم برف های کوچه روپای درختی جمع کردن پس چندروزپیش برف اومده ومن خبرنداشتم
میگن این ماهه پربرکتیه اوائلش روزمادروپایانش روزپدراست،روزوالدین همگی مبارک
سلام وقت بخیر .
بهترین ها برای عزیزان اتاق چت .
اصفهان همچنان آفتابی
برای روز مادری جالب بود..هیچکدام از خواهران بزرگوار نبودند..
صدا می زنیم شاید شنیدند...
جناب فرشون عزیز سلام..ممنون که هستید..خدا قوت ...آرزوی ما سلامتی شما عزیز...
دکتر فنودی عزیز..آرزوی بهترین روزها برای شما و خانواده محترم..
دگتر تخضصص آینده چی هست ان شالله؟
امیر علی عزیز..از تدارکات روز مادری برامون بنویس...شما خیلی هیجانی هستتید...پر انرژی و قدرتمند...مهندس جان دوست داشتیم ببینمتون...
سلامی هم به تعداد پست های اتاق چت به مدیر اتاق..منتظر حضورتون هستیم
در مناسب ها خواهشمندیم یک پیام بذارید.....ممنون از لطفتون
روز تون هم مبارک ارزشمندترین مکان هایی که میتوان در دنیا بدنبال مادر گشت دست های آسمانی مادران است هنگام دعا...ما را هم دعا کنید...
سلامی هم به مدیر تالار خانواده...بزرگواری که با همه ی سختی ها باز هم در راسخون فعال هستند...
آجی برخوار حداقل غیت ها به حداکثر تبدیل شده...در مناسب ها بخصوص روز های تولد ...یک حداقلی را حکم فرما باشید...
ممنون از حضورتون
.روزتون هم مبارک...اگر چه گذشته ..ولی یدک کشیدن نام مادر مذهبی انتخاب شده ی دیگری است. از اینکه الگوی شما حضرت زهرا سلام الله علیها است خدا را شاکریم...
و سلامی هم به همه ی معلمان عزیز
بخصوص آجی سادات بزرگوار..هرکجا هستید خسته نباشید..
شما بزرگوار هم که نسبی منتسب به فاطمه زهرا سلام الله علیها هستید...روزتون مبارک...
اگر چه گذشته ..ولی وجود مادرانه خواهران تا ابد جاودانه است.