پاسخ به:اتاق چت راسخون
سلام.بر مشهد.
وقت شما هم بخیر..خوبی چه خبر چکار می کنید..
باسلام وصبح بخیر
سلام...عصرتون بخییر...خوب هستید.
آقاگاهی اوقات ازجمله امروزاصلاسایت ترکیب بندیش بهم ریخته بودآدم چه جوری پست بزنه واقعاکاربراچه تحملی دارن شایدم می خواستن لاگین رودرست کنن،نمی دونم والله
این ترکیب بندی را خوب اومدی...راسخون در سیستم کروم من هم بهم ریخته...ولی تو موزیلا کار میکنه...ولی تو لپ تاپ مشکل ندارم.....نمیدونم وقتی بهم میریزه چکار باید کرد...ما هماین مشکل دوستان را داریم..
حاجآقا جای سه روز ؛یه دفعه تشریف میارین پست میزارین؟:-)
یحتمل تا سه روز دیگه هم تشریف ندارین:-))
ولی جبران مافات میکنم...یعنی سعی میکنم تمام پست های قابل جواب را جواب بدم...بیش از چند پست..الوعده وفا
حاج آقا پستای آقای طاهرزاده ما رو یاده قدیم ندیما میندازه...
یادآور گذشته ها میشه....
ا ن شاالله پست هاشون ادامه دار باشه و به همه انگیزه بده
من دعا میکنم جناب یحیی ادامه بدهند...سول های تخصصی دارند..
سلام تشکرات را از جایی که تشریف نداشتید ادامه بدهید...مطالبی را برای شما نوشتم...حتما مطالعه نکردید...صفحه 4800 به بعد..
حاج آقا مطالعه کردم....
حاج آقا میخواین غیبت هاتون رو با رفتن به خونه همسایه بغلی هاتون موجه کنین که اصلا نمیشه....
ینی قبول نیست.....
سر زدن به فامیل واجبه.همسایه خوب از فامیل بهتره
سلام مجدد
امامنکه بالپ تاپ هم امتحان کردم همینجوری بودبازم خیلی کارمی کنیدپست می زنید،موزیلاروشایدامتحان کنم
سلام خدمت همه ی دوستان قدیمی.بعد از چند سال اومدم یه سری به سایت بزنم ولی حیف و صد حیف که سایت سوت و کور شده.
علیک سلام رضاجان
خیلی خوشحال شدم ازدیدن نام کاربریت دراتاق چت
دیگه بایستی مداراکردچه خبر؟کجایی؟خوبی ان شاالله؟
دوستان کسی می دونه؟
باموزیلااومدم بالااشتیاهامرورگرروپایین انتخاب کردم امکان داره بجزحذف نصب مسیری ازتنظیمات رومعرفی کنین تامرورروببرم بالا؟
سلام صبح بخیر
خوبین؟
آجی برخوار ریاضی پنجم چطوره؟😃
مشکل از راسخون نیست..هرزگاهی کروم به بعضی اکانت ها گیر میده...جهت امنیت...کروم سیستم من بدجور راسخون را بهم ریخته....خیلی روش ها را امتحان کردم درست نشده...ادعا هم میکنن که امنیتی هست..و این خیلی خوب هست...نمیدونم تو راسخون چی رفتیم بالا که حالا عدم امنیت را به رخ میکشه...
سلام و به انجمنی عزیز...فرشون اشرفی..دقیقا مال کجای مشهد بودی...یادم رفته..دو سال هست نیومدم مشهد...دارم دق میکنیم..