پاسخ به:اتاق چت راسخون
جالبه ها حاج آقا خودشون میاند یه روز پست میزنن واسه ده روز بعدشون:-)
سلام به همگی....از چهارگوشه ایران به تمام ایران سلام بخصوص آجی ها و داداش های راسخونی....آجرک الله...ان شالله
سلام به همگی
سلام حاج آقا. ممنون. سلامت و تندرست باشید
سلام.ممنون از لطف شما بزرگوار ..
یک سوال...
سفر کاری قبلا نوشته بودید...متوجه نشدم...؟ کارمند هستیدالن ..قبلا که بودید...؟
سلام حاج آقا...
وقتتون بخیر...
فکر کنم براتون غایبی زده باشند....
غیبت هاتون رو مجاز کنین:-)
سلام .ممنون از لطف شما ...بله ما بعضی روزها مجوز میگیریم برا اتاق چت...ولی مورد تایید قرار نمیگیره...علت هم این هست که کلید اتاق هنوز با مدیر است...جانشین هم نداره...مینویسیم میذاریم رو میز...بعد که برمیگردیم میبینیم رفته تو سطل زباله....یک شفیع و واسطه لازم داریم...اگر شما لطف کنید..ممنونم
حاج آقا این اتاق که خدا رو شکر چند تا مدیر و کلید داره. من کلیدمو گم کردم. کی نوشته شما رو انداخته سطل زباله؟؟؟؟ قابل پیگیری هست؟
رو میز نبود تو سطل آشغال دیدم...نمیدونم به دستور شما بوده ...یا از روی عصبانیت کار فرشون بوده بوده...مدیر باید پیگیری کند.....
سلام به همگی....
جدید و قدیم.....قدیم و جدید...
محسوس و نامحسوس....حاضر و غایب...
فعال و غیر فعال.....
ا ن شاااله همگی سلامت باشین....
ممنونم از حاضر چنذ روزه اتاق چت...بالاخره یک مداقع همیشه وجود داره...ان شالله که سلامت باشید...
آجی اصلن اتاق چت در نداره....که کلید داشته باشه...
در اتاق چت با زلزله ی هشت ریشتری راسخون کنده شد....
کسی هم دیگه نبود درستش کنه....
:-)
منظورتون اینه بی در و پیکر شده.....بعید میدونم...چون اختصاص به عدها ی خاص داره...که فقط اونها میان تو این اتاق...کسی جرات نکرده بیاد که جدید باشه...معلومه خیلی اطلاعات اتاق از جهت جغرافیایی و سیاسی سری و مخفی هست...و فقط عدهای میتونن ورود پیدا کنند..کار همه کس نیست ورود به اتاق چت....همینکه باید از لایه های محتلفی عبور کرد...نشان از امنیت اتاق چت میده...ختی اگر کلید هم نداشته باشه...
بله من هواسم به ورود و خروج دوستان در اتاق چت هست...واقعا بعضی روزها اصلا فرصت ندارم حتی یک پست بزنم...ولی من سعسی خودم را میکنم .که در همهی زمانها باشم...شما از ما حضور دائم را قبول کنید که امیدوارانه وارد اتاق چت بشید...ممنون از لطف همهی بچه های ااق چت...
سلام حاج آقا....
بالاخره باید یه فرقی بین چهره های ماندگار و بقیه باشه:-)
نه حاج آقا منظورم این نیست که اتاق چت بی در و پیکر شده...
منظورم اینه در نداره....اتاق چتی ها نیاز به کلید ندارن...درش کنده شده...
لازم نیست دیگه کلید رو هم زیر پادری اتاق بزارن.....
دیگه ورود و خروج دوستان آزاده....:-)
ممنون که حواستون هست....
نه دیگه حاج آقا....روزی سه پست....وقت هیچ کس رو نمیگیره!
نه دیگه ....اینجوری ما از کسی قبول نمیکنیم....حق الناس میشه....
سلام
نه آبجی برخوار
کلیدداشت حتی زمان مدیرخدایی یادمه می گفت همیشه کلیدرومی ذاره زیرپادری جلودرب
سلام.
کلید ماله قدیما بود....
بعد که زلزله شد در اتاق کنده شد...
حالا بدون در مونده...
مگر اینکه آجی سلما یه فکری براش بکنه
علیک سلام
درب اتاق چت به روی چه قدیمی هاوچه جدیدهاهمیشه بازه وبازخواهدموند
کشک چی؟کاغذچی؟گردن من میندازین
سلام آجی فاطمه ی سحر خیز...
آجی هر وخ زود بیدار میشی من استرس مدرسه میگیرم:-))
سلام آجی حالا من دو روزه زود بیدار میشما😆 استرس نگیر آجی، ضبط تدریس همون دو روز بود، دیگه رهاش کردم، گذاشتم واسه شب قبل از تدریس...البته اینکه قلم لمسی هم ندارم واسه ضبط، بی تاثیر نیس.باید برم بخرم هنوز فرصت نکردم
احوالتون؟
دماغتون چاقه؟
کیفتون کوکه؟
سلام و عرض ادب:
چهره های ماندگار راسخون /حاضرین قدیمی سایت ماندگاریشون بیشتر هست...ممنون از لطف همهی خواهران و برادران قدیمی سایت..هر زگاهی به عایبین قدیمی پیام میدهم...ان شالله هرکجا ست در پناه امام زمان باشند..