پاسخ به:اتاق چت راسخون
آقای اشرفی خدا رو شکر که مادر بزرگوارتون بهترن....
ا ن شاالله خدا همه ی بیمارا رو شفا بده.
آجی سلما همون واکسن برکت بهتره که زدین....
اولا آدم خیالش راحت تره....
دوماً اگه هم چیزیمون شد:-) حداقل در راه وطن خودمون بوده
وای آجی فاطمه حرف درس رو نزنین.....
من استرس گرفتم:-)
الان ویدیوهاتونو ضبط میکنین ؟؟
سلامی از جنس 1399 به عزیزانی قدیمی که در سال 1400 به هر دلیلی نتوانستند به انجمن مراجعه داشته باشند...
عزیزانی همچون جناب قاسمی و خانواده محترم و خانم نازنین فاطمه.......هرکجا هستید در پناه امامام زمان...ان شالله...
سلام حاج آقا...
وقتتون بخیر...
فکر کنم براتون غایبی زده باشند....
غیبت هاتون رو مجاز کنین:-)
و سلامی به طولانی عمر راسخون به همهی عزیزانی که از سال 1398 به قبل نتوانستند به انجمن و به طور کلی به راسخون مراجعه داشته باشند....هر کجا هستید آرزوی بهترین ها را برای شما داریم.
ا ن شاالله.
آجی نازنین که به لیست آجی های بی معرفت راسخونی پیوستن خودشون هم!:-(
اصلن دیگه نگفتن من آجی هایی تو سایت داشتم:-(
و سلامی خاص به عزیزان قدیمی و جدیدی که در انجمن و تالارهای انجمن هنوز فعال هستند و در حال ارسال پست هستند.اجرکم عمدالله...
و سلامی به ماها که همچنان به راسخون سر میزنیم و شدیم چهره های ماندگار راسخون:-)
باسلام وصبح همگی بخیروخوشی
سلام به فرزاد عزیز از ولایت خراسان رضوی....بله غیبت من مجوز داشت...ببخشید...در خدمت شما هستیم...
سلام به همگی....
صبحتون زیبا و قشنگ و همراه با سلامتی
سلام صبح شهریورماهی آجی برخوار بخییر..خوب هستید...سحرخیز برخوار(هشت وسی) خوب هستید...ممنون که الان در اتاق چت رویت شدید..
سلام .ممنون از لطف شما ...بله ما بعضی روزها مجوز میگیریم برا اتاق چت...ولی مورد تایید قرار نمیگیره...علت هم این هست که کلید اتاق هنوز با مدیر است...جانشین هم نداره...مینویسیم میذاریم رو میز...بعد که برمیگردیم میبینیم رفته تو سطل زباله....یک شفیع و واسطه لازم داریم...اگر شما لطف کنید..ممنونم
نمیدونم چرا اینجور شد..واقعا قرار بود تشریف بیارن..اما ظاهرا شرایط جور دیگری رقم خورده که نمیشه بدقول هم نامشو گذاشت..ولی خیلی جای تعجب داره...
معلوم شد اولین پست امروز را رویت نکردید...حتما ببینید...همزمان با پست اولی خودتون بوده ( 8:09 )حتما مشاهده بفرمایید...
حاج آقا دیگه مدارس دارن شروع میشن باید سحر خیز باشیم:-)
الحمدالله.
خواهش میکنم....وظیفه اس