پاسخ به:اتاق چت راسخون
هی روزگااااار....
میگن قدر نعمت ...نعمتت افزون کنداااا...
اون روزا قدر ندونسیم مسئولین رو،🤪😁
حالا به این وضعیت افتادیم و افتاده راسخون،🤭😔
نه قدر دونستید...فکر نمی کردیم روحانی که بیاد سفره خیلی جاها را جمع میکنه...با اومدن ایشون سفره راسخون را جور دیگری جمع کردن...بچه های اصفهان فقط کتک نخوردن....البته تقصیر نداشتن...چون میتونستن ...زور داشتن...بازوهاشونم قوی بود..مال بیت المال خوردن نتیجش همینه....خدا رحم کنه..ان شالله
بله.واقعا.....
کاش راسخون بشه مثل سابق ....و راسخون برگرده باز به همون اصفهان خودمون،😁🤪😁😁
سلام به همگی....
راسخون رو که میام نوشته: حسن عزیز خوش آمدید نمی دونم چرا یاده روحانی میفتم،🤪😐🤔
این نامه نانوشته را نه تو خوانی و نه من...تعجبی نداره ...روحانی هم خوبه...خودش اینو میگفت که من خوبم اگر چشماتون باز کنید برجام را ببنید..
حاج آقا سلام...
نگفتم بده که.....:-)
گفتم یهو یاده حسن روحانی میفتم:-)
خوشبخترین لحظه فرار از یاد حسن کلیده..
یاده مسئولین قبلی رو گرامی بداریم،😄
آقای کیانی...
آقای فتحی...
آقای قریشی...
آقای بمانی...
آقای کتابی اگه اشتباه نکنم.
آقای نجاران....
و...و...و
احسنت خوب یادتون هست این بزرگواران را... باور کن من اینقدر حضور ذهن نداشتم...شماره همشون را هم دارم پیام میدم...هرزگاهی جواب میدن...دلشون پره از ناگفته ا...البته خوشحال هم هستن که رفتن...
بله....ینی واقعا موندگار شدن....
چون قبلن راسخون ...مسئولین و مهم تر کاربرانش چیزی دیگه بودن
ولی جالبه هااا قبلنا یه مشکل پیش میومد حالا اگه حلشم نمیکردن لاقل مسئولین همراهی میکردن،😐حالا همراهی هم نمیکنن....
من که میگم راسخون هیشکی رو دیگه نداره...فقط حاج آقا هست راست میگم.....😶
داره حل میشه...تعجب میکینی..منم از تعجب شما تعجب میکنم...تعجب در تعجب می شود...اعجب
تعجب نکردم حاج آقا...
دیگه از وقتی راسخون زلزله ده ریشتری شد....عجیب نیست هیچی برامون الحمدالله....
همه رو دیگه دیدیم و داریم میبینیم:-)
همینکه میام اتاق چت نتم قظع میشه....سیم در اتاق چت را عوض کنید...مدیریش بی خیال شده
بله زلزله...باد سیاه...برف بدون وقت...کرونا....بارون سیل آور...اینا هم لطفی است که شامل مر ما شد...بعلاوه آنچه از مسئولین رسید..
اینم حاج آقا از الطاف راسخونه....
اصلن با هیچیش نمیاد،🤭😁
جالب بود...اصفهان خودمون...😁😁
هر وقت می بینمشون...یا تماس می گیرن بخاطر کاری...یا سر میزنن به راسخون... یاپیامی ارسال میشه....یا خبری ازشون می شنویم ...دال بر رضایت آنها از شغل جدیدشون است..
اینم از لطف آقای جهرمی است...کسی که فقط کارش طرفدری از تیم پرسپولیس هست گویا هیچ کار و زندگی نداره.طرفداری پرسپولیس بهش میگن تو به وزارتت برس ما هستیم...امروزم یه کارت زرد از مجلس گرفت...البته باید بهش قرمز میدادن..
قبلااگه انجمن پربارتربودوالان فقط پست ارسال می کنن واسه اینه که مدیران بودن وپشتش دستمزدی حالاکی حاضره مدیرباشه همه کاربرای جدیدن
برای سایت وزین راسخون بهترین ها را آرزو دارم .
از برندگی و جایزه و اینگونه مسائل چرا خبری نیست.؟؟؟؟؟؟
در زمان مشروطه نوشتن
از مشروطه فقط روطه بجا ماند
حمام کسی نیست فقط فوطه بجا ماند.
سلام به ساکن خراسان رضوی...خوب هستید..عایبی نکن که غیب می شید
علیک سلام
بهترم خداروشکر،خیرحاج آقافعلاهستم درب روببندین ازپنجره میام،خخخ
سلام .خیلی کم هستید..کم می بینمتون...ظاهرا ما هم چشم نداریم...چشم بصیرت بماند...کان لم یکن
منکه همیشه هستم هم صحبتی پیدانمی کنم پاتونوبردارین زیرکفشتونم