پاسخ به:اتاق چت راسخون
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
نه من یکم free شدم گفتم یه سری به دوستان تئ اتاق چت بزنم
پس قاعدتا منو صادق نفرستاده
آجی این دوستان تئ اتاق چت یعنی چی ؟
ما اصفانیا به تو میگیم تی
خخخخخخخخ
باور کن داشتم میگفتم بخاطره لهجه است ، گفتم شاید نباشه و ناراحت بشی ، جدا توی به اصفهانی میشه تی ، ما میگیم دله
خخخخخخخخخخخخ
به داداش صادق سلام برسون بگو همه چی جدید خوبه دوستا قدیمیش خوبه،
بسازم نمیدونم چی با برگ چایی ***فراموشم نکن تا میتوانی
امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم
خوب صادق که نیست خوابه ، خانم معلم هم که نیومده ، آقا سعید که با ما حرف نمی زنه، منم باید بخوابم ، زود بیدار شم، فیلم ها هم که تموم شد ، ....پس با اجازه همگی خدا حافظی میکنم ، راستی بازم دعوت کنید یه وقتی که همه باشن و باهم راحت صحبت کنیم و یه کم بخندیم دلمان گرفت
من ظهری به اقا صادق گفتم بعید میدونم شب بیان. یه چیزی میدونستم و گفتم .چقدر سفت و سخت گفتن میام
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
من جناب فرشون و خداییم و صادق و خانم معلم و شما و آجی نازنین فاطمه و همین دیگه کسی رو نمیشناسم بهشون خبر میدم بیوفا رو نمیشناسم ، ان شالاه خودشون یهویی بیان تی اتاق بیشتر باهاشون آشنا شیم
سلام اااااا صادق این صادقه بچه ها صادق ، صادق جون سلام چقد بزرگ شدی ؟خوبی ؟ کجا بودی بی وفا
ای وای سلام خوب شد چیز دیگه ای نگفتما. اقا سعید گفتن که خوابیدین منم با خیال راحت میخواستم غیبتتون رو بکنم
آها نه آقا ببخشید با یکی دیگه اشتباه گرفتم عذر خواهی میکنم ،
به قول نقی مگه میشه مگه داریم؟ اخه با دو روز تو سایت نیومدن مگه میشه ادم دوست قدیمیش یادش بره .جل الخالق