0

اتاق چت راسخون

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:اتاق چت راسخون

من نمیدونم از کجا دلتون پره. هر شب ما اینجا حرف میزدیم و همه آقایون ساکت بودند. حالا امشب فقط تاپیک عوض شده همه حرف زدنشون گرفته.وقتی حتی خود شما به پست سلام آقای خداپرست جواب ندادین من چی بیام بگم! تازه با این همه اتهام که امروز داره برام درست میشه؟

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 18 تیر 1394  3:00 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 ma23hasan nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon onehamed
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

من دیگه بحث نمی کنم ،چون نمی خوام کسی ازم ناراحت بشه ولی من زیاد خوشم نیومد این حرکتی که با امیر حسین انجام شد ،یر خود وتجب می دوتم جایی که قراره  شخصیت یه پسر ،همجنس خودم زیر سوال برد دیگه حضور نیابم وبه همین دلیل تا اطلاع ثانوی در اتاق چت نمی آیم ،فکر نکنید فقط شما آجی ها اتحاد دارین ،ما برادران راسخونی اتحادمون قوی تره وبه همین دلیل جایی که شهصیت یه برادر راسخونی برای آمارگیر زیر سوال می رود نمی آیم

واسلام

ومن الله توفیق

التماس دعا

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

پنج شنبه 18 تیر 1394  3:00 AM
تشکرات از این پست
ma23hasan salma57 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon onehamed
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

تموم حرف من شر تبعیض هست ،دوتا اتاق چت چه معنایی دارد ضمن اینکه مگر کاربر چه کرد یه آمارگیر گذاشت وآمار اتاق چت را اعلام کرد ولی بهش برگشتند وگفتند فلا وفلون درستش نیست

اقا حسین عزیز گفتم که منم مخالف اتاقهای مکرر این چنینی هستم دلیلشو گفتم  چرا مخالف چند اتاق چت و این مسائل باشه ولی از طرف دیگه تو شرایط کاربری راسخون موقع ثبت نام همه شرایطو قبول کردیم هرکاربری حق داره هر تاپیکیو خاست ایجاد کنه اگرم مسئله باششه باید مسئولان ارشد بگن 

در مورد امارگیر در اتاق چت من مخالفنفس اینکارا  نیستما   ولی خوب هر تالاری یه  مدیری داره و باید قبل هرکار با مدیر تالار مشورت بشه و موافقت شد یکاری انجام  بدیم 

حالا یه صلوات بفرستین تموم شه 

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

پنج شنبه 18 تیر 1394  3:02 AM
تشکرات از این پست
salma57 hossein201273 nazaninfatemeh ma23hasan khodaeem1 onehamed
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
من نمیدونم از کجا دلتون پره. هر شب ما اینجا حرف میزدیم و همه آقایون ساکت بودند. حالا امشب فقط تاپیک عوض شده همه حرف زدنشون گرفته.وقتی حتی خود شما به پست سلام آقای خداپرست جواب ندادین من چی بیام بگم! تازه با این همه اتهام که امروز داره برام درست میشه؟

به احترام آجی نازنین ،بحث خاتمه وصلوات ،دلمم فقط از برخورد با امیر حسین به خاطر آمارگیر پر هستخدانگهدار

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

پنج شنبه 18 تیر 1394  3:03 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ma23hasan khodaeem1 onehamed
salma57
salma57
کاربر طلایی1

من از صبح سه چهار دفعه بحثرو تموم کردم. حتی گفتم هم کاربران ببخشند و هم من بخشیدم. حالا چرا از طریق افراد دیگه بحث باز میشه خدا میدونه. نمیشه همه جوانب یه مساله رو برای همه باز کرد. فقط همین! حرفتون رو زدین کسی هم ناراحت نسد.با خیال راحت تاپیک رو ببندین!

پنج شنبه 18 تیر 1394  3:06 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 ma23hasan nazaninfatemeh khodaeem1 onehamed
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

نقل قول hossein201273

به احترام آجی نازنین ،بحث خاتمه وصلوات ،دلمم فقط از برخورد با امیر حسین به خاطر آمارگیر پر هستخدانگهدار

ممنون خدا خیرتون بده .برین به سلامت التماس دعا

ادم یه وقتایی تو عصبانیت یه حرفی میزنه که شاید تا اخر عمرش هم نتونه درستش کنه خیلی وقتا منظوری هم نداره ها ولی شیطونه دیگه یه حرفی رو به زبون میاره که نباید بیاره .ما تقریبا دوسه سال یا شایدم بیشتره که باهمیم این جور حرفا باعث میشه فقط کدورت بینمون به وجود بیاد .خیلی وقتا شاید یه کاری مورد قبول من نیست ولی به خاطر احترام به طرف مقابل سکوت میکنم و احترام میزارم چون از خیلی از مسائل خبر ندارم در مورد اتاق خواهرانه هم شما از یک میلیاردم مشکلات خبر ندارین.با دید مثبت نگاه کنین به قضیهwink

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 18 تیر 1394  3:10 AM
تشکرات از این پست
salma57 ma23hasan hossein201273 khodaeem1 onehamed
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول hossein201273

من دیگه بحث نمی کنم ،چون نمی خوام کسی ازم ناراحت بشه ولی من زیاد خوشم نیومد این حرکتی که با امیر حسین انجام شد ،یر خود وتجب می دوتم جایی که قراره  شخصیت یه پسر ،همجنس خودم زیر سوال برد دیگه حضور نیابم وبه همین دلیل تا اطلاع ثانوی در اتاق چت نمی آیم ،فکر نکنید فقط شما آجی ها اتحاد دارین ،ما برادران راسخونی اتحادمون قوی تره وبه همین دلیل جایی که شهصیت یه برادر راسخونی برای آمارگیر زیر سوال می رود نمی آیم

واسلام

ومن الله توفیق

التماس دعا

با سلام وعرض ادب وآرزوی قبولی طاعات و عبادات

جناب آقای رضایی خواهشا کمی صبور باشید و در گفتار و نوشتار خود کمی دقت کنید تا وقتی جواب حقی را هم می شنوید باعث ناراحتی شما نشود.قضییه امیرحسین حل شده و با ایشان صحبت کردم دوست عزیز شما چرا دوباره بحث را پیگیری می نمایید . این روش دفاع از امیرحسین نیست به نظر روش های دیگری برای حمایت از دوستانتان باید پیش بگییرید.اینکه کارامیر حسین  درست بوده یا نبوده  به مسولین مربوط می شود و خواهر سلما فقط  نظر خودشون را در مورد کار امیرحسین بیان داشته اند و  به هیچ عنوان تذکر یا عقیده یک شخص توهین  نبوده و نخواهد بود .در ضمن دوست عزیز اتاق چت جدیدی درست نشده یک تاپیک خواهرانه است که برحسب زمان بندی فعال و غیرفعال می شود . اتاق چت هنوز هم عمومی می باشد و منعی از ورود دوستان به اتاق چت نشده است.این  تاپیک خواهرانه هم با هماهنگی بوده و کسی بدون هماهنگی نمی تواند کاری را انجام دهد.

با تشکر

پنج شنبه 18 تیر 1394  3:19 AM
تشکرات از این پست
ma23hasan nazaninfatemeh hossein201273 salma57 khodaeem1 onehamed
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول hossein201273

واسلام

ومن الله توفیق

التماس دعا

با سلام وعرض ادب وآرزوی قبولی طاعات و عبادات

جناب آقای رضایی خواهشا کمی صبور باشید و در گفتار و نوشتار خود کمی دقت کنید تا وقتی جواب حقی را هم می شنوید باعث ناراحتی شما نشود.قضییه امیرحسین حل شده و با ایشان صحبت کردم دوست عزیز شما چرا دوباره بحث را پیگیری می نمایید . این روش دفاع از امیرحسین نیست به نظر روش های دیگری برای حمایت از دوستانتان باید پیش بگییرید.اینکه کارامیر حسین  درست بوده یا نبوده  به مسولین مربوط می شسود و خواهر سلما فقط  نظر خودشون را در مورد کار امیرحسین بیان داشته اند و  به هیچ عنوان تذکر یا عقیده یک شخص توهین  نبوده و نخواهد بود .در ضمن دوست عزیز اتاق چت جدیدی درست نشده یک تاپیک خواهرانه است که برحسب زمان بندی فعال و غیرفعال می شود . اتاق چت هنوز هم عمومی می باشد و منعی از ورود دوستان به اتاق چت نشده است.این  تاپیک خواهرانه هم با هماهنگی بوده و کسی بدون هماهنگی نمی تواند کاری را انجام دهد.

با تشکر

سلام خدمت حاج آقا خودم اگهیه نفر هست که تو موسسه راسخون خالص ومخلص دوستش دارم تونم شمایید ،من فقط حرف زدم که بعدا دوباره موردی برای بقیه کاربران پیش نیاید فقط قصدم همین بود که امیر حسین های زیادی برای اختلاف وکدورت درست نشود وفقط اینطوری حرف زدم ممنونم حاج آقا از لطفتان ومن الله توفیق دوستدارت حسین ،التماس دعای ویژه

پنج شنبه 18 تیر 1394  3:24 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon onehamed
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

بسم الله الرحمن الرحیم

امام صادق علیه السلام :
... فَإنَّهُ لَنْ يُهْلَكُ مِنا إمامٌ قَطُّ اِلا تَرَكَ مِنْ بَعْدِهِ مَنْ يَعْلَمُ مِثْلَ عِلْمِهِ وَ يَسيرُ مِثْلَ سيرَتِهِ وَ يَدْعُو اِلى مِثْلِ الَّذى دَعا اِلَيْهِ.هيچ پيشوايى از ما از دنيا نمى‌‏رود مگر اينكه كسى را به جاى خود مى‌‏گذارد كه همانند خود عالم و آگاه است و همانند خودش عمل مى‏‌كند و به همان چيزى كه او مى‏‌خوانده، فرا مى‏‌خواند.
بحارالأنوار : ج23، ص41، ح75

• دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان •
أَللّـهُمَّ افْتَحْ لى فيهِ أَبْوابَ فَضْلِكَ وَ أَنْـزِلْ عَـلَىَّ فـيـهِ بَـرَكاتِـكَ وَ وَفِّقْنى فيهِ لِمُوجِباتِ مَرْضاتِكَ وَ أَسْكِنّى فيهِ بُحْبُوحاتِ جَنّاتِكَ يا مُجيبَ دَعْـوَةِ الْمُضْـطَرّينَ.
«خدايا در امروز، درهاى فضل و كرمت را به رويم بگشاى، و بركات خويش را بر من نازل گردان، و بر موجبات رضا و خشنوديت توفيقم بده، و در وسط باغهاى بهشت خود، جايم بده، اى پذيرنده دعا و دعوتِ گرفتاران و مضطرّين».

التماس دعا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 18 تیر 1394  7:10 AM
تشکرات از این پست
onehamed nazaninfatemeh
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سلام به دوستان گرامی . صبح بخیر . طاعات قبول باشه

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 18 تیر 1394  7:14 AM
تشکرات از این پست
onehamed nazaninfatemeh
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام ، صبح بخیر

چه خبره دیروز تا الان  من هر موقع اومدم بحث بوده !

اخه یکم به منه ریش سفید توجه کنید

پنج شنبه 18 تیر 1394  10:31 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh khodaeem1 fatemeh74 salma57
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

نقل قول khodaeem1

سلام داش محسن ، خوبی آقا ؟ چه خبر ؟ هم چنین

پنج شنبه 18 تیر 1394  10:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 nazaninfatemeh salma57
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

نقل قول khodaeem1

سلام داش محسن ، خوبی آقا ؟ چه خبر ؟ هم چنین

سلام حامد جان خوبم قربونت تو چطوری‌؟ روز بخیر

پنج شنبه 18 تیر 1394  10:47 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

سلام ، صبح بخیر

چه خبره دیروز تا الان  من هر موقع اومدم بحث بوده !

اخه یکم به منه ریش سفید توجه کنید

حامد جان دعوای خانوادگیه cheeky

پنج شنبه 18 تیر 1394  10:48 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh fatemeh74 salma57
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام به همگی.

روزتون بخیر.

طاعات و عباداتتون قبول