پاسخ به:اتاق چت راسخون
مثلا شوهرتون نشستید دارید چای می خورید وشما داربد تلویزیون برنامه آشپزی را می بینید ،بهو کنترل بر می دارد می گذارید بازی فوتبال لنگیا ای وای ببخشید پرسپلیس را ببیند ،شمل فقط نقاشی اون لحظه را بدون اینکه هیچ اعتراضی کنید رسم می کتیم ومی گذاریم تو پرونده سو پیشنه شوهرتون ،هر سه نقاشی یک دعوای جانانه با دمپایی وجارو وملاقه وقابلمه .خخخخ،خدا به دادش برسد ارای مستندات وتاریخ ومدرک حسابی دعوا می کنید واو کاری جز دعوا کردن باشما ندارد .خخخخ
دندون دردتون فکر کنم خوب شدا :-)
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
نه بابا چه خوب شدنی ،همین الان رفتم یه کمپرس یخ برداشتم وآوردم ،تازه دردشم بیشتر شد
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
شمام چه فکرایی میکنیدا...
من همیشه پنج سال جلوتر از سن ام هست فکرام
دندون دردتون فکر کنم خوب شدا :-) آره زیادی خوب شده مثل اینکه!!! :))
هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند
سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست
پس بخوانش با لبخند
از آجی ها فقط شما دوتا موندین آجی سلما کوجایی ،آجی طهمورس بیایبد که اتاق چت را کشتند ،خخخخ
شما نکشی کسی دیگه ای نمیکشه! منم برم .خداحافظ همگی
خدانگهدار ،آجی فاطمه هم خداحافظ من آزارم به گنجشگ هم نمیرسه .خخخخچه برسه به اتاق چت ،منم برم ببینم با این دندون در خوابم می برد یانه
شب خوش
سلام گرم من کمترین رو هم در جمع بزرگتون پذیرا باشید دوستان عزیزتز از جان
خوبین انشالله
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning
اجی فاطمه سادات و اقای رضایی و اجی سلما و اجی طهمورس و بقیه به سلامت
سلام اقای ایمانی شبتون بخیر خوش اومدین
سلام ممنون سلام خدمت شما حالتون خوبه ؟
خداروشکر بله ممنون خوبم
دیر اومدین دوستان رفتن.امشب تقریبا شب شلوغی بود
خداروشکر بچه ها هم اینجا جمعن و فضا دوستانست منم فقط این موقع ها یکم وقت میکنم بیام در حد سلام و علیک به بچه ها
سلام به شیفت صبح
من که از درد دندون خوابم نبرد ،همین الان رفتم داروخونه اسپری بی حسی برا دندون خریدم واومدم
کسی هست؟؟؟؟
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست
سلام به دوستان عزیز صبح بخیر . شهادت حضرت علی (ع) رو تسلیت عرض میکنم