پاسخ به:اتاق چت راسخون
اجی همین چند دقیقه پیش هم لواشک خوردم هم الوچه
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
چشم اجی
اجی فاطمه عزیز تو هر تالار و زیر تالاری که علاقه دارین میتونین برین و مطلب بزارین و فعالیت کنین .به همین راحتی .
تازه میتونین یه وبلاگ بسازین و مطالبی که دوست دارین رو توش قرار بدین .از طریق وبلاگ هم میتونین کسب امتیاز کنین
آهان فهمیدم ممنونم آجی
هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند
سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست
پس بخوانش با لبخند
آجیا خداحافظ من برم غذا رو گرم کنم تا بیدار میشن بقیه.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
اَللّهُمَّ نَبِّهْنى فیهِ لِبَرَکاتِ اَسْحارِهِ وَنَوِّرْ فیهِ قَلْبى بِضیاَّءِ اَنْوارِهِ وَخُذْ بِکُلِّ اَعْضاَّئى اِلىَ اتِّباعِ اثارِهِ بِنُورِکَ یا مُنَوِّرَ قُلُوبِ الْعارِفینَ
خدایا آگاهم ساز در این ماه از برکات سحرهاى آن و نورانى کن در آن دلم را به پرتو انوار آن و بگمار تمام اعضاء و جوارحم را به پیروى کردن آثارش به نور خود اى روشنى دهنده دلهاى عارفان
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست
سلام به همگی صبح بخیر
باسلام به همگی وشب همگی بخیر
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
علیک سلام طاعات وعباداتت قبول باشه
کم کم به لیالی قدرنزدیک می شیم امیدوارم دراین شبهاواسه همه دعاکنید.
واسه بحرینی ها،شیعیانه یمن.
همه وهمه
دلتنگی...
سلام همکار جان خوبی؟ تقبل الله
باسلام به شماکاربرگرامی خواهرقاصدک
به اتاق خودتون خوش اومدین
میشه خودتونومعرفی کنیدچندساله تونه محصل هستین؟ درچه مقطعی وساکن کدوم شهره ایران زمین هستید؟
سلام به خانم مهندس سلماوسایرنامحسوسین وعوامله پشته صحنه وجلوی صحنه وکنار.
سلام. روز همگی بخیر.
طاعات و عبادات قبول
سلام به همه اتاق چتی ها
استاد شیمی هستش.خخخخ
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...