پاسخ به:اتاق چت راسخون
البته درزمینه ادبیات وداستان نویسی هم کمی تبحردارم زمانی کتابه شعرنوشتم امابدلیل مسایل شخصی شعرهایم چون دروصفه زندگیه سابقم بودهیچگاه نمایان نکردم واینومدیون پدرم هستم ایشان فردی هنردوست هستندهرچندکه عرق مذهبیشون ازاین پیشتربه من اجازه ندادندکه خیلی پیشرفت کنم حتماصلاح بوده.
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
نه دیگه واقعا یه مستند باید از هنرهایت ساخته بشه .خخخ
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سلام آجی حالتون خوبه؟
هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند
سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست
پس بخوانش با لبخند
همسرم قراربودازایران خارج بشه واسه همون بایدواسه امتحانه ز بانه آیلس آماده می شدیم می دونین ک آیلس هم اگه سه سال ازقبولیش بگذره دیگه نمیشه رفت اونورواسه همون بامدیگه نشستیم زبانه استرالیایی روخوندیم اونم شبیه امریکاییه ونمره زبان حداکثر۴بوداون موقع امکاناته کلاس آیلس کم بودومایک معلمه خصوصی گرفتیم اماالان کلاسای زیادی دراین زمینه وجودداره.
سلام بر خانم معلم :-) کم وبیش رفعش کردم ولی هنوز مشکل دارم
سلام شب همگی بخیر.طاعت و عباداتتون قبول حق
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
حسین
تواگه خواستی زبون یادبگیری بروطباخی.خخخخ
یازبونه پرتقالی ونارنگی ولیموترش یادبگیر.
البته زبونه کانادایی وفانتایی هم بدنیس
خخخخ!دشمنتون شرمنده آجی
به زبانهای زنده ومرده دنیاهم علاقه مندم زبانه آلمانی رودورانه دبیرستان یادگرفتم ازطریقه مکاتبه باخارج ازکشور،زبان فرانسه روازپدرم،زبانه ترکی روازمادرم،زبانه کردی روازهمکارانه شهرستان که بودم،زبان انگلیسی که ازکودکی تومهده کودک شعره انگلیسی یخوندم همه دیکته ها۲۰بودقصدداشتم مترجمی زبان قبول شم امانشدرحاله حاضرمشغوله آموزش زبانه چینی هستم که ازرادیوپخش میشه.
بابا فرشون تو دیگه آخرشی ماشالله ایوالا داری به خدا آشپزی هم بلدی؟
این که چیزی نیست توهمین موسسه راسخون مسوولینی هستندکه زبانای عبری،پشتو،پنبتونوعی زبانه افغانی وارمنی بلدن که هنوزکارداره تااوناروهم بلدشم.
نه واقعا خیلی هنرمندی درجه یکی هستی
آه یادم رفت ایتالیایی روهم ازدایی ام یادگرفتم.ایشون۲۰ساله که اونوره آبن.