پاسخ به:اتاق چت راسخون
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
به گزارش فرشون نیوز
اکثرخواهران درپست حرفهای خواهرانه درمرخصی هستن.حمیدمعصومی نژادبروم یانروم.خنده
خخخخخ/یعنی اگه این خدایی می آمد یکم بیشسترمی خندیم
زنظرلهجه مشهدی میگی؟خخخخ
نه کلا گفتم تو وخدایی گله هم که می افتید آدم بیشتر می خنده .خخخخ
زیادشلوغش نکنیم بهتره مادوروح دریک جسمیم درحال حاضرایشون جهت تبلیغات رفتن ایالات متحده.
بله درست عرض می کنید .خخخخ
سلام آبجی نازنین
اینجا که صدا بوق نمیاد شاید طرف آب یعنی زاینده رود خبری باشد .خخخخ
سلام
خب اینجا چون ا ز ورزشگاه در میان سرو صدا و شلوغی بیشتره شما فکر کنین 12 هزار نفر بخوان از ورزشگاه در بیان چی میشه حالا نزدیک خونه ما میرسن تعداد کم شده نزدیک ورزشگاه که دیگه هیچ چی.اونروز افطاری جایی دعوت بودم اینا از ورزشگاه در اومدن راه یک ربعی رو یک ساعت طول کشید تا برسم خونه
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
به نظر من برنامه ماه عسل لوث شده دمن که دیگه نگاه نمی کنم فکر کنم سال آخر هست که این برنامه اجرات می شود شاید .....
همون قسمتهای اولش اون زنه چینیه جالبناک بود.
آهان پس که اینطور
نه قسمت سقوط پسر از دوطبقه بهتر بود الان می تونیم هرجا رفتیم خواستگاری با دختره معامله کنیم که جای مهریه از دو.طبقه خودمون را بندازیم پایین ،نترس چتر نجات می بندم پشت ام .خخخخ
اتفاقااون قسمتش بدآموزی داشته ومورداعتراضه بیننده هاقرارگرفته.
خب اینجا چون ا ز ورزشگاه در میان سرو صدا و شلوغی بیشتره شما فکر کنین 12 هزار نفر بخوان از ورزشگاه در بیان چی میشه حالا نزدیک خونه ما میرسن تعداد کم شده نزدیک ورزشگاه که دیگه هیچ چی.اونروز افطاری جایی دعوت بودم اینا از ورزشگاه در اومدن راه یک ربعی رو یک ساعت طول کشید تا برسم خونهمگه
آبجی مگه منزل نزدیک دهکده المپیکه؟
خخخخخ،بله منم برای خنده گفتم .خخخ
نه . افطاری اونروز دهکده المپیک بود
آمین یا رب العالمین