پاسخ به:اتاق چت راسخون
حسین
شیمی روبعده افطاربخورنه بخون جدی میگم چون دهنه روزه مغزنمیچرخه.
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
ببین توهراوربیتی نه ببخشیدیادآدامس افتادم توهراوربیتالی دوتاالکترون قرارمیگیره
دآخه اوربیتال واینا ماله درس شیمی دوم دبیرستان شیمی سه قانون هس هست ،استوکیومتری هست ،ظرفیت گرمایی هست و....
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
جدن نه شوخین نمی دونم راسخون منومعرفی کرده همش ازرادیوجوان ایمیل میزنن که نیزرواسشون درست کنم بخداموندم چیکارکنم؟
آره فکر کنم باید برات تحقیق کنم .خخخ
مگه میخوای واسم بری خواسته گاری نوعی ماشینه.خخخ آره بدک ام نیست بیا نصفهان برات یه زن بگیرم .خخخ
ببین حسین
کتابه شیمی خیلی فراره مثه زبان انگلیسی همیشه بایستی تکرارکنی تاازمخت فرارنکنه.نصیحتهای حمیده معصومی نژاد،رم
آره با زبان روزه فقط باید خوابید .خخخ
آره دیگه معلم شیمی ام هم گفت مسایلش هی باید تکرار بشه تا تو مخت جا بیفته گفت تو پنج جلسه ای که میام حسابی شیمی را مسایلش را برات می پزم .خخخ
خواهشن باخواهرانه نصفهانی شوخی نکن که تعصبیم ها،درضمن قرارنشدنفرین کنی که زن بگیرم.
ولی میتونید بخونیدنمیشه صرف اینکه روزه اید نخونید.من3 تا از امتحانامو تو ماه رمضون دادم.
هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند
سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست
پس بخوانش با لبخند
خخخخخ،باشد چشم می خواستم نفرینت کنم گفتم چه نفرینی بالاتر از متاهل شدنت .خخخ
آبجی فاطمه درست میگن
بروجدول متناوبی روازاون برکن چپه نکنی ها،حفظ کن
من آجی باید با صدا بلند درس بخونم ورو تخته وایت بردم تمرین کنم ،با زبان روزه سر نیم ساعت گلوم می خشکه .خخخ
منکه تازه یکی دیگه گرفتم ،وای اگه ببینه پستمومیگه چی همکارای دلسوزی داری؟
جدول تناوب را که سر امتحان می دهد ،مثلا هیدروزن یک هست ،کربن ۱۲،اکسیژن ۱۶،منیزیم ۳۲،خیلی هاش را بلدم .خخخ
آهان ،زن را باید چهار تا گرفت یکی کمه .خخخ
سعی کنید بفهمید تا اینکه حفظ کنید.باصدای بلند خوندن بنظرم کار درستی نیس.