پاسخ به:لطیفه بروز
الان استان های ایران همه دارن باهم میخونن
بغلی بگیر
چی رو بگیرم؟
کرونا رو
چیکارش کنم؟
بده بغلی
کرونا نگرفتم ولی یک بیماری بدتر گرفتم به اسم
"نکنه کرونا گرفتم"
یکی از جیبهای کتم رو قرنطینه کردم. پول، کلید، کارت بانکی و رسیدها رو توش میذارم تا حواسم باشه کرونا کجاست. اسمشو گذاشتم جیب کرونا.
حالا هرچيزي از چين ميومد ايران بنجل و دري وري بود. ويروسشون كه اومده جهش يافته و خفنترين نوعشه
تو موزه مادر بزرگ میشینه رو یکی از صندلی های موزه. مأمور موزه میاد میگه مادر میدونی این صندلی مال کیه ؟ مادر بزرگه میگه ننه من پام درد می کنه . مأمور میگه ننه مال نصرالیدن شاهه . مادر بزرگ میگه خوب ننه هروقت اومد بلند میشم. ...
کرونا اروپاییا رو فلش کرد و برگردوند به تنظیمات کارخونه! شدن همون دزدای دریایی سابق!
دختره انقد از تو اتاقش استوری گذاشته که یه بار کرم مرطوب کنندش گم شده بود، همه ریپلی کرده بودن: "زیر تختت افتاده خانومی"
خرنَشو اُلاغ اوج نصيحت دو تا پسر به همدیگه
یه سال ننم رفته بود مکه. منو بابام خونه تنها بودیم. کل دیالوگی که برقرار میکردیم از دو جمله فراتر نمیرفت: صبح: - بابا چای میخوری؟ - آره شب: - بابا چای میخوری؟ - نه اگه ننم دیرتر میومد قدرت تکلمم رو از دست میدادم
بچگیمون تو جنگ بود، نوجوونیمون تو تحریم، حالا هم که تو قرنطینهایم
نمیدونم چی چرت میگید وسط دعوا طرفو بغل کن همه چی حل میشه.. یه بار وسط دعوا به بابام گفتم بیا بغلم جوری بغلم کرد که دکترا گفتن دنده های شکستت دیگ جوش نمیگیره
اون چیه که چشم داره ولی نمیبینه!؟ پا داره، ولی حرکت نمیکنه!؟ بال داره ولی پرواز نمیکنه!؟ نوک داره ولی غذا نمیخوره!؟ اول فکر کن نرو پایین نرو دیگه... جواب: پرنده ی مرده! دوران قرنطینه
آمار کرونا در کره شمالی: ساعت ۱۰ صبح یک مورد ساعت ۱۱ صبح اعدام بیمار و صفر مورد ساعت ۱۲ یک مورد ساعت ۱۳ اعدام بیمار و صفر مورد ساعت ۱۴ یک مورد ساعت ۱۵ اعدام بیمار و صفر مورد
چقدر چاق شدی چيست ؟ جمله ای که ميتونه درجا جنس مونث رو از پا دربياره و در طولانی مدت باعث افسردگی اون شخص بشه البته بگما.... چه دماغ بزرگی داری که ديگه ضربه فنی ميکن
درپست لطیفه های بروزمنحصرابامقتضیات روزلطیفه قرارداده شودمثلاباموضوع کرونا،باتشکر