0

آبشار تیناگو

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

آبشار تیناگو

دور دنیا را می گردیم و هر جذابیتی که طبیعت برای عرضه کردن داشته باشد برای شما پیدا می کنیم. این بار میخواهیم به سراغ یک آبشار بزرگ و فوق العاده زیبا در فیلیپین برویم. فیلیپین کشور نزدیک و ارزان قیمتی است که به راحتی می توان به آن سفر کرد. در این مطلب با آبشار تیناگو آشنا شوید.

آبشار تیناگو، در میندانائو در فلیپین واقع شده است و یکی از جاذبه های توریستی شهر لیگان معروف به شهر آبشارهای شگفت انگیز است. تیناگو به معنی مخفی است و این آبشار به این نام خوانده میشود چون در دره ی عمیقی ناپدید میشود.

آبشار بسیار بلند و سرد است و به برکه ی عمیقی میریزد که مانند تالابی آبی رنگ است. در زیر آبشار غار کوچکی وجود دارد که مردم برای شنیدن صدای غرش آب به داخل آن میروند.

آبشار تیناگو در فیلیپین

در آب پایین این آبشار هم میتوان شنا کرد که البته کمی خطرناک است و هم میتوان قایق سواری کرد. این آبشار بسیار بلند منظره ای است که هر انسانی را به خود جذب میکند و تمام کسانی که آنرا دیده اند، از آن به عنوان “زیباترین آبشار” یاد میکنند.

آبشار تیناگو در فیلیپین

آبشار تیناگو در فیلیپین

dsci0006

آبشار تیناگو در فیلیپین

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 31 خرداد 1394  8:46 AM
تشکرات از این پست
lida1s
lida1s
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:آبشار تیناگو

فک کردم تو مالزیه

سه شنبه 2 تیر 1394  8:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:آبشار تیناگو

نقل قول lida1s

فک کردم تو مالزیه

سلام دوست گرامی . در فیلیپین است نه در مالزی . ظاهرا متن رو نخونید

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 2 تیر 1394  8:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها