0

آمادگی برای مرگ

yasaman25
yasaman25
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1706

آمادگی برای مرگ

حکایت و داستان | آمادگی برای مرگ

گویند: صاحب دلى، براى اقامه نماز به مسجدى رفت.

نمازگزاران، همه او را شناختند؛ پس، از او خواستند که پس از نماز، بر منبر رود و پند گوید...

پذیرفت... نماز جماعت تمام شد.

چشم ها همه به سوى او بود.

مرد صاحب دل برخاست و بر پله نخست منبر نشست.

بسم الله گفت و خدا و رسولش را ستود.

آن گاه خطاب به جماعت گفت: مردم! هر کس از شما که مى داند امروز تا شب خواهد زیست و نخواهد مرد، برخیزد!

کسى برنخاست.

گفت: حالا هر کس از شما که خود را آماده مرگ کرده است، برخیزد!

باز کسى برنخاست.

گفت: شگفتا از شما که به ماندن اطمینان ندارید؛ اما براى رفتن نیز آماده نیستید.

شنبه 2 خرداد 1394  8:48 AM
تشکرات از این پست
lovermohamad 55yaran mehdi0014
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:آمادگی برای مرگ

مرگ اسنش ترس اوره برای همه شایدم کسی باشه بگه از مرگ نمیترسه ولی کلا همه ادنها ته دلشون از مرگ هراس دارند .. ولی به نظر خودم این دنیا بی ارزش همش دنبال پول دراوردن و درگیری با مشکلات زندگی وروزمرگیهاس واین چرخه هر روز تکرار میشه مطمئنا ومرگ واون دنیا بهتر از این دنیاست حتی اگر بریم به جهنم ووولاااا....
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
شنبه 2 خرداد 1394  9:05 AM
تشکرات از این پست
yasaman25 55yaran mehdi0014
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

از قدیم گفتن مرگ از رگ گردن به ادم نزدیکتره امروز هستی فردا شاید نباشی خدا داند پس کاش تا وقتی هستیم سعی کن بد نباشیم و حق الناس را به گردن نگیریم و قلب کسی را نشکنیم که خدا از اینها نمیگذره ... ان شالله که 130 سال عمر کنید دوستان عزیز این حرفها را به خودم گفتم ....
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
شنبه 2 خرداد 1394  9:08 AM
تشکرات از این پست
55yaran mehdi0014
yasaman25
yasaman25
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1706

پاسخ به : lovermohamad

مرگ اسنش ترس اوره برای همه شایدم کسی باشه بگه از مرگ نمیترسه ولی کلا همه ادنها ته دلشون از مرگ هراس دارند .. ولی به نظر خودم این دنیا بی ارزش همش دنبال پول دراوردن و درگیری با مشکلات زندگی وروزمرگیهاس واین چرخه هر روز تکرار میشه مطمئنا ومرگ واون دنیا بهتر از این دنیاست حتی اگر بریم به جهنم ووولاااا....

دوست عزیز درسته که اون دنیا می تونه خیلی بهتر از این دنیا باشه اما وقتی دلت گیر این دنیاست مثلا دلشوره بچه ات را داری اون وقت مرگ خیلی ترس داره و اصلا دوستش نداری

شنبه 2 خرداد 1394  9:09 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
55yaran
55yaran
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

هیج کس دوست ندارد بمیرد اما مرگ بدیهی ترین وچه مشترک تمام انسانهاست وبهترین ابزار ویک جور موتور متحول کننده است .قدیمی ها را پاک میکند تا جایی برای جدید ترها باز شود .وما زمانی که خیلی هم دور نیست کم کم پیر واز روزگار محو مشویم .متاسفم که این قدر غم انگیز است .ولی عین حقیقت است --- استیو جابز (مبتکر طرحهای نوین وب )

شنبه 2 خرداد 1394  9:47 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 yasaman25
دسترسی سریع به انجمن ها