سه شنبه 30 آذر 1389 ۱۳ : ۴۹ ساعت
منبع : آريا
پایگاه اطلاع رسانی صد خبر | sadkhabar.ir
نگراني ها در مورد تنزل رتبه اعتباري ديگر کشورهاي ناحيه يورو از قيمت ارز واحد اين ناحيه کاست تا سرمايه گذاران راهي بازار کالاهاي مصرفي شده و بر قيمت طلا بيافزايند.
به گزارش آريا، قيمت طلا در بازار معاملات نيويورک براي تحويل در ماه فوريه با افزايشي 10/1 سنتي به 1387 دلار و 20 سنت در هر اونس رسيد.
در اين ميان قيمت فوري طلا در بازار معاملات نيويورک نيز افزايشي 70/1 سنتي را تجربه کرد تا با ارزش 1386 دلار و 60 سنت در هر اونس داد و ستد شود.
طي هفته گذشته سرويس سرمايه گذاران موديز رتبه اعتباري ايرلند را کاهش داد و از احتمال تنزل رتبه اعتباري تعداد بيشتري از کشورهاي اين ناحيه خبر داد.
تحليل گران احتمال تنزل رتبه اعتباري بانک هاي اسپانيا از سوي اين موسسه را بالا مي دانند و کشورهاي فرانسه و بلژيک را دو مورد ديگري مي دانند که اين موسسه مورد بررسي قرار داده است.
پس از عقب نشيني کره شمالي، تنش ها ميان دو کره کاهش يافت و تحليل گران در حال حاضر عامل حمايت کننده از قيمت طلا را نگراني ها در مورد ناحيه يورو مي دانند.