نيلوفر بناصالح از تبريز: 1ـ من براي دانلود از نرمافزار اينترنت دانلودمنيجر استفاده ميكنم. اوايل اين نرمافزار هم در موزيلا و هم در اينترنت اكسپلورر بهطور خودكار كار ميكرد. بهطوري كه هر چيزي دانلود ميكردم توسط اين نرمافزار دانلود ميشد، اما حالا ديگر كار نميكند و هر چيزي كه ميخواهم دانلود كنم بايد بهطور دستي آن را در اينترنت دانلودمنيجر بگذارم. چهطور ميشود اين نرمافزار بهطور خودكار در هر دو مرورگر كار كند؟
2ـ هنگام تايپ فارسي وقتي ميخواهم از پرانتز يا علامتها استفاده كنم يا حتي يك كلمه را بهصورت انگليسي بنويسم به اول جمله ميرود، با اينكه از كليدهاي آلت+شيفت استفاده ميكنم. حتي در اين ايميل مجبور شدم برخي كلمات را فارسي بنويسم. چگونه اين مشكل را رفع كنم؟
3ـ مودم من هنگام اتصال به اينترنت با اينكه بلندگوها خاموش است، صدا ميدهد. چهطور ميشود كاري كرد كه مودم هنگام وصل به اينترنت صدا ندهد؟
4ـ من كامپيوترم را اشتباهي پارتيشنبندي كردهام طـوري كه 20 گيگابايت فضا آزاد مانده و به هيچ درايوي اختصاص ندارد. چگونه ميتوان از اين فضا استفاده كرد؟ آيا ميشود بدون نصب مراحل ويندوز، از اين فضا استفاده كنم؟
1ـ بهطور معمول پس از نصب، اين برنامه بهعنوان پيشفرض براي دانلود قرار ميگيرد. ممكن است پس از نصب، برنامه ديگري كه اين تنظيمات را تغيير داده باشد، نصب كرده باشيد. بنابراين با Uninstall و نصب دوباره اين برنامه ميتوانيد آن را پيشفرض براي دانلود قرار دهيد.
مرورگرهاي خود را ببنديد، برنامه را اجرا كنيد. از منوي Preferences گزينه Browser Integration را فعال كنيد.
2ـ به اين سوال بارها پاسخ داده شده است. با توجه به اين كه در چه محيطي در حال تايپ هستيد، كليدهاي Ctrl+Shift سمت راست كيبورد براي نوشتار فارسي (از راست به چپ) است. با زدن آنها جهت نوشتار را از راست به چپ تعيين كنيد (براي درج متن لاتين كافي است كليدهاي Alt+Shift سمت چپ را فشار دهيد). اما چنانچه در محيطي در حال تايپ هستيد كه چنين قابليتي ندارد، ميتوانيد متن مورد نظر خود را در محيطي كه اين قابليت را دارد مانند Microsoft Word يا Notepad تايپ كنيد و سپس آن را در محيط مورد نظر خود كپي كنيد.
3ـ براي قطع صداي مودم در هنگام اتصال به اينترنت، از پنجره كنترلپنل گزينه Phones & Modems را انتخاب كنيد. روي اتصال موجود (كه از مودم مورد نظر براي اتصال به اينترنت استفاده ميكند) كليك راست كـــرده و گزينه Properties را انتخاب كنيد (در برخي مودمها با انتخاب نوع مودم گزينه Properties را انتخاب كنيد و در بعضي ديگر بايد گزينه Configure را بزنيد). در پنجره باز شده (Modem Properties) و در لبه Modem تيك گزينه Enable Modem Speaker را برداريد (در بعضي مدلها صداي آن را تا آخر كم كنيد). پنجرههاي باز را تاييد كنيد و خارج شويد.
4ـ براي استفاده از فضاي آزاد هارد ميتوانيد از نرمافزارهاي جانبي مانند Partition Magic كه محيط كاري سادهاي دارند استفاده كنيد. با استفاده از اين نرمافزار ميتوانيد روي پارتيشنبندي هارد سيستم، مديريت كنيد.
فرامرز رضاخانلو ـ من هنگام باز كردن هر برنامه با اين خطا مواجه ميشوم:
Microsoft visual C++ R2006
از هر برنامهاي مانند
NET FRAMEWORK3-VISUAL C++ هم استفاده كردم، حتي ويندوز را هم عوض كردم. اين مشكل را چگونه برطرف كنم؟
دلايل مختلفي موجب بروز چنين پيغامي ميشوند. يکي از معمولترين دلايل ايجاد تغيير در رجيستري است که بيشتر توسط ويروسها بهوجود ميآيد. بنابراين سيستم خود را با آنتيويروس اسکن کنيد. با يکي از برنامههاي کاربردي تعمير رجيستري (Registry Fix) ميتوانيد اين مشکل را برطرف کنيد. سايت مايکروسافت نيز بستهاي براي حل اين مشکل ارائه کرده است که ميتوانيد آن را از نشاني زير دريافت کنيد:
http://clicklinks.ir/31212a
مهرداد خادم دلير از اردبيل - چگونه ميتوانم فيلمهاي ديويدي را که داراي منوي انتخاب زبان هستند به هارد کامپيوتر همانند خود سيدي کپي کرده و با همان ويژگيهاي ديويدي و انتخاب زبان اصلي يا فارسي استفاده کنم؟ آيا راهي براي اين کار هست يا بايد خود ديويدي را در درايو قرار دهم؟
چنانچه فايلهاي ديويدي را بهصورت معمول روي سيستم ذخيره کنيد، ميتوانيد آن را با نرمافزار پخشکننده ديويدي به همان صورت ديويدي ببينيد. تنها مساله اين است که شما بايد قالب ديويدي را براي بازکردن انتخاب کنيد. بنابراين هنگام باز کردن ديويدي، بايد پوشه آن را انتخاب کنيد (و نه خود فايل را). همينطور ميتوانيد از ديويدي يک Image گرفته (با استفاده از نرمافزارهاي رايت مانند Nero) و سپس با نرمافزارهايي که داخل Image را ميبينند (مانند Daemon Tools)، آن را بهصورت ديويدي ببينيد.
ميثم ـ يک فايل Setup برايم ميل شده که وقتي ميخواهم آن را دانلود کنم، آنتيويروس سايت ياهو آن را بهعنوان ويروس شناسايي ميکند. راهنمايي کنيد چطور آن را دانلود کنم.
معمولا فايلهاي exe در نقل و انتقالات با کمي مشکل مواجه ميشوند. چنانچه ميل ديگري داريد، آن را به آن نشاني فوروارد کنيد و از آن سايت آن را دانلود کنيد. بهترين کار براي نقل و انتقال اينگونه فايلها، فشرده کردن آنها (zip يا rar) است که بيشتر آنتيويروسها مشکلي با آنها ندارند. پس از دانلود فايل، آنها را از حالت فشرده خارج کنيد.
وحيد افشاري دوست از همدان ـ چند روزي است که از ويندوز 7 استفاده ميکنم. اما وقتي ميخواهم بهصورت دايلآپ به اينترنت وصل بشوم، با ارور تصوير زير، روبهرو ميشوم. راهنماييام کنيد.
اين پيغام زماني ظاهر ميشود که مودم درست عمل نميکند يا درايور نادرستي براي آن تعريف شده است. از درست نصب بودن مودم اطمينان حاصل کنيد. براي نصب درست مودم، ابتدا سيستم را خاموش کرده و مودم را از روي مادربورد جدا کنيد. سپس سيستم را با اختيارات ادمين روشن کنيد (کاربر اختيارات ادمين را داشته باشد). از پنجره Control Panel روي Phone and Modem Options دوبار کليک کنيد. از لبه Modems، در قسمت مودمهاي نصب شده، مودم مورد نظر را انتخاب و دکمه Remove را بزنيد. چنانچه سيستم براي حذف مودم پرسشي کرد، آن را تاييد کنيد. سيستم را خاموش کرده و مودم را دوباره روي مادربورد و سرجاي خود قرار دهيد.
حالا وقتي سيستم را روشن ميکنيد ويندوز از اضافه شدن سختافزار جديد خبر ميدهد که طبق راهنمايي خود ويندوز (البته با داشتن درايور مودم) ميتوانيد درايور مودم را نصب کنيد. با توجه به اين که عنوان کرديد بتازگي از ويندوز 7 استفاده ميکنيد بايد دقت داشته باشيد که مودم، درايور ويندوز 7 را داشته باشد (معمولا از روي سايت توليد کننده مودم ميتوانيد آن را بهدست آوريد).
من يك فايل تصويري دارم كه با دستگاه setup box ضبط شده است. با هر نرمافزاري كانورتش ميكنم، بدون صدا كانورت ميشود. پسوندش هم .ts است. لطفا راهنمايي كنيد.
لازم است برنامه مبدل خود را تغيير دهيد. ميتوانيد از برنامههاي Total Video Convertor ،xilisoft video converter يا TSCovertor استفاده کنيد.