0

آیا خانوما می تونند اینو بپذیرند که همسرشون دختران زیبا رو تو فضای مجازی لایک کنند؟

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

آیا خانوما می تونند اینو بپذیرند که همسرشون دختران زیبا رو تو فضای مجازی لایک کنند؟

برام سواله که خانومای دیگه چه حسی بهشون دست میده؟
اینکه همسرشون دختران زیبا رو تو فضای مجازی لایک کنند؟ حتی اگه بعضی از این لایکا اجباری و کاری باشه؟ یا حتی اگه این دختران زیبا مدل و اشخاص معروفی باشند؟
من که اگه حتی بازیگرای هالیوودی هم باشند بازم برام قبل تحمل نیست همچین چیزی و ناراحتم میکنه با اینکه میدونم همسرم عاشقمه!!! 
از این موضوع به شدت دارم رنج میبرم. آیا من دارم زیادی سخت میگیرم؟ میشه راهنماییم کنید و بگید بقیه خانوما چه حسی دارن و چجوری با موضوع برخورد میکنن؟ و حتی دوس دارم نظر آقایون هم بدونم که چه دیدگاهی نسبت به این قضیه دارن؟

به نقلی از یکی ...

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394  11:05 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar Mohsenfoulady f3080h517
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به: آیا خانوما می تونند اینو بپذیرند که همسرشون دختران زیبا رو تو فضای مجازی لایک کنند؟

سلام و عرض ادب

بحث دختران زیبا نیست.

کلا اگه زیبا هم نباشن، زنان روی روابط شوهرانشون حساسند البته اگر پیگیری کنند و حساس بشن هر روز به این حساسیتشون اضافه میشه و گاها باعث شک های نابجا و بی مورد میشه که بنیان خانواده رو هم سست می کنه..

من  اصلا شبکه های اجتماعی همسرم رو دنبال نمی کنم که بخوام حساس بشم. 

چون مبنا رو گذاشتم بر اعتماد . 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394  1:21 PM
تشکرات از این پست
borkhar Mohsenfoulady f3080h517 siryahya
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به: آیا خانوما می تونند اینو بپذیرند که همسرشون دختران زیبا رو تو فضای مجازی لایک کنند؟

وقتی به شخصی می گوییم اینکارونکن جلوی مانمیکنه اماپشت سرمون میکنه اگراعتمادنباشه زندگی همه هیچ اون آقایاخانم که ازخونه خارج شدخودشه وخودش واعتمادی که طرفه مقابل بهش داره نمیشه اجبارشون کردبستگی به ژنتیک هرفردوتربتش داره وگاهی اثرمعکوس داره وازراهش بایدواردشداین خودشخص است که تصمیم گیرنده ست.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 18 اردیبهشت 1394  8:52 AM
تشکرات از این پست
siryahya salma57
دسترسی سریع به انجمن ها