دسته گل بایرنی ها برای یورگن کلوپ!
دسته گل بایرنی ها برای یورگن کلوپ!
یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند، که پیشنهاد دریافت دسته گل بایرنی ها در ابتدای بازی را رد کرده بود، در انتهای دیدار امشب یک دسته گل بزرگتر دریافت کرد.
|
 |
|
|
به گزارش "ورزش سه"، کلوپ در پایان فصل از دورتموند جدا خواهد شد و دیدار امشب، آخرین رویارویی او با بایرن به عنوان سرمربی زردها بود. به همین دلیل، باشگاه باواریایی قصد داشت در ابتدای بازی با دادن یک دسته گل، از او تقدیر کند اما او اعلام کرد ترجیح می دهد چنین مراسمی برگزار نشود.
اما بازیکنان بایرن با عملکردی که در ضربات پنالتی داشتند، یک دسته گل بزرگتر تقدیم کلوپ کردند. فیلیپ لام و ژابی آلونسو به شکل عجیبی پنالتی را به بیرون زدند، گوتزه توپ را به دست لانگراک زد و نویر هم توپ را به تیر افقی کوبید تا حالا کلوپ بتواند در آخرین روزهای حضورش در وست فالن، به یک جام دیگر دست پیدا کند.
|
چهارشنبه 9 اردیبهشت 1394 7:25 AM
تشکرات از این پست