پاسخ به:🌼پدرانه 🌼
پدر جان ...
تو به من آموختی که ساده زیستن زیباست ...
و من پنداشتم ساده نوشتن هم همچون ساده زیستن زیباست ...
این بهانه ای شد که بگویم بی نهایت دوستت دارم ...
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
🌼پدرانه 🌼فیلم/ پدر نمونه
پدر نمونه
روز پدر مبارک
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست . . . (حضرت علی علیهالسلام)
پدر پدر پدر....
تنها امید خلق جهان یابن فاطمه ای منتهای آرزوی اولیاء بیا
بالا گرفته ایم برایت دو دست را ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا
برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
پدر
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
بعضی هاسعادت گفتن کلماتی رودارن که برخی حسرت گفتنش ودارن ......مثل....سلام باباخسته نباشی قدر نعمتهای تکرار نشدنی رو بیشتر بدونیم...
ﺑﺎﺑﺎ ﭘﻮﻝ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ! ﺑﺎﺑﺎ ﻟﺒﺎﺱ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ !ﺑﺎﺑﺎ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ !ﺑﺎﺑﺎ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ !ﺑﺎﺑﺎ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ !ﺑﺎﺑﺎ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺮﻡ ﻣﺴﺎﻓﺮﺕ ، ﭘﻮﻝ ﺑﺪﻩ !ﺑﺎﺑﺎ ﭘﻮﻝ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻬﺮﯾﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ!ﺑﺎﺑﺎﺑﺎﺑﺎﺑﺎﺑﺎ. .ﻭﻟﯽ ﯾﮏ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﻫﻢ ﻧﮕﻔﺘﻢ :ﺑﺎﺑﺎ ! ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻪ ﭘﯿﺸﻢ ﻫﺴﺘﯽ ﺑﺮﺍﻡ ﮐﺎﻓﯿﻪ..ﺑﺎﺑﺎ ! ﺑﻮﺩﻥ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﯾﮏ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ !ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺶ ﻧﻖ ﺯﺩﻡ ! ﺍﺯ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﻫﺎﻡ ﻭ ﺍﺯ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺖ ﻭﻟﯽ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺍﺯﺵ ﻧﭙﺮﺳﯿﺪﻡ :ﺑﺎﺑﺎ ! ﺗﻮ ﺍﺯ ﻣﻦ ﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ؟ *ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺍﺯﻡﻭﻥ ﻣﯿﭙــﺮﺳﯿﺪﻥ :ﺑــﺎﺑــﺎﺗﻮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﯼ ﯾﺎﻣـﺎﻣــﺎﻧﺘﻮ؟ﻣﯿﮕﻔﺘﯾﻢ : ﻫﺮ ﺩﻭﺗﺎﺷﻮﻧﻮ!ﺍﺻﺮﺍﺭ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ ﻭ ﻣﯿﮕﻔﺘﻦ : ﻧﻪ ! ﯾﮑﯽ ﺭﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ !ﺍﻭﻥ ﯾﮑﯽ ﮐﺪﻭﻣﻪ؟؟؟ﻣﺍ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺷﺮﻡ ﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﻭ ﺯﯾﺮ ﻟﺒﯽ ﻣﯿﮕﻔﺗﯿﻢ : ﻣﺎﻣﺎﻧــﻤﻮ !ﺑﯿــﭽﺎﺭﻩ ﭘﺪﺭ ! ﻟﺒــﺨﻨﺪ ﺗﻠﺧﯽ ﻣﯿﺰﺩﻭ.. ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻣﻴﻜﺸﻴﺪ ﺟﻠــﻮﯼ ﻫﻤﻪ !ﺍﻣﺎﺍﻻﻥ ﻣﯿﻔﻬــﻤﯿﻢ ﭘــﺪﺭ ﭼﻘﺪﺭ ﺯﺣﻤﺖ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪ ﻭ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﻴﺸﺪ ﺗــﺎ ﺯﻥ ﻭ ﺑﭽﻪ ﺍﺵ ﺯﻧﺪﮔــﯽ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷــﻦ..* ﮔﺎﻫﯽ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﺑﺎﺵ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﺒﺎﺷﻢﺳﻼﻣﺘﯽ ﻫﺮﭼﯽ ﺳﺎﻻﺭﻩ ﻫﺮﭼﯽ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺑﻨﺎﻡ ﭘﺪﺭﻩکپی واااسه اونایی ک عااشق پدرشونن ازااد💖LoverSavadkoh💘 🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالودم به بد دیدن وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافریست رنجیدن به پیر میکده گفتم که چیست راه نجات بخواست جام می و گفت عیب پوشیدن مراد دل ز تماشای باغ عالم چیست به دست مردم چشم از رخ تو گل چیدن به می پرستی از آن نقش خود زدم بر آب که تا خراب کنم نقش خود پرستیدن به رحمت سر زلف تو واثقم ور نه کشش چو نبود از آن سو چه سود کوشیدن عنان به میکده خواهیم تافت زین مجلس که وعظ بی عملان واجب است نشنیدن ز خط یار بیاموز مهر با رخ خوب که گرد عارض خوبان خوش است گردیدن مبوس جز لب ساقی و جام می حافظ که دست زهدفروشان خطاست بوسیدن
پدرجان ، با یک دنیا شور و اشتیاق وضوی عشق می گیرم و پیشانی بر خاک می گذارم و خداوند را شکر می کنم که فرزند انسان بزرگ و وارسته ای چون شما هستم.
پدر جان عاشقانه دوستت دارم و دستانت را می بوسم.
بنده دیگرى مباش، که خدا، تو را آزاده آفریده است.
امام علی(ع)
پدر یعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنی عشق.........
یعنی آرامــــــــــــــش یعنی گذشت.....
یعنی باشــــــــــــــــ تا من هم........باشم.........
دوستت دارم پدرم ...
بپاس اولین بوسه ای که پدر به رسم اولین ساعات عمرمان به گونه هایمان زد وما نفهمیدیم وبه یاد سوزنده ترین بوسه آخر،که ما به رسم وداع به صورتش زدیم وپدر متوجه نشد! پس به یاد پدران خفته درخاک فاتحه وصلوات.
چشم برندار ازم می پاشه زندگیم
ممکن است من روزی شاهزاده ام را پیدا کنم
اما...
پدرم همیشه پادشاه من خواهد ماند
بابا جونم روزت مبارک !
🌼پدرانه 🌼
❤ پدر ای همنشین دل❤ ای پدر ای با دل من همنشین ای صمیمی ای بر انگشتر نگین ای پدر ای همدم تنهـــاییم آشنــایی با غـم تنهـــاییم 💖روز پدر مبارک💖 💖Lovermohamad💘 💐🌹💐🌹💐🌹💐
ای پدر ای با دل من همنشین ای صمیمی ای بر انگشتر نگین ای پدر ای همدم تنهـــاییم آشنــایی با غـم تنهـــاییم 💖روز پدر مبارک💖 💖Lovermohamad💘 💐🌹💐🌹💐🌹💐
💖روز پدر مبارک💖 💖Lovermohamad💘 💐🌹💐🌹💐🌹💐
💖Lovermohamad💘 💐🌹💐🌹💐🌹💐
🌼پدرانه 2🌼
❤پدر ای ابر نوبهار❤ ای طنین نام تو بر گوش مـن ای پناه گریه ی خاموش مـن همچو باران مهربان بر من ببار ای که هستی مثل ابر نو بهار 💖روز پدر مبارک💖 💖Lovermohamad💘 💐🌹💐🌹💐🌹💐
ای طنین نام تو بر گوش مـن ای پناه گریه ی خاموش مـن همچو باران مهربان بر من ببار ای که هستی مثل ابر نو بهار 💖روز پدر مبارک💖 💖Lovermohamad💘 💐🌹💐🌹💐🌹💐
بر ای پدران مهربان
❤خدایا اگه پدرم گناه داشت او را ببخش ❤و اگر غمگین دیدی قلب او را خوشحال کن ❤واگر خوشحال دیدی خوشحالی او را تمام نکن ❤و اگر او مریض است خدایا او را شفا ده. ❤و اگر او را مدیون دیدی دین او را پرداخت کن
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست