كروبي بايد پاسخگوي اظهارات واهي خود باشد
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس:
كروبي بايد پاسخگوي اظهارات واهي خود باشد
خبرگزاري فارس: عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس گفت: كروبي بايد پاسخگوي اظهارات واهي و تنشزاي خود باشد.
عبدالمحمد بابااحمدي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در شهركرد اظهار داشت: اقدامات اخير كروبي در راستاي انتشار نامه و ادعاي تعرض به برخي از بازداشتشدگان حوادث اخير با نيت سياسي و با هدف بازسازي هويت خود در جامعه انجام شد.
به گفته وي، اين اقدامات كروبي هزينههاي زيادي را در داخل و خارج از كشور براي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران ايجاد كرده كه به آساني نميتوان از اين مسئله عبور كرد.
نماينده مردم لردگان در مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: كروبي بايد پاسخگويي اظهارات واهي و تنشزاي خود باشد.
بابا احمدي افزود: قطعاً اين اظهارات و عملكرد كروبي از سر دلسوزي و احقاق حق نبوده و تحت تأثير جوهاي سياسي اخير و غير منطقي و غير اصولي صورت پذيرفته است.
وي ادامه داد: اگر كروبي واقعاً نيت سو نداشت ميتوانست مسئله را در مجاري قانوني خود دنبال كرده و اگر واقعاً مدارك و مستنداتي در اختيار داشت تحويل دستگاه قضايي ميداد تا در مسير خود رسيدگي شود.
بابااحمدي به مسئوليتهاي اجرايي كروبي در كشور اشاره كرد و افزود: انتظار عمومي جامعه بالاتر از عملكرد وي در جريان حوداث اخير بود.
وي خاطر نشان كرد: اين مسئله مسئوليت كروبي را در عملكرد و اظهارات خود بالاتر ميبرد.
نماينده مردم لردگان در مجلس شوراي اسلامي خواستار برخورد قاطع دستگاه قضايي با افراد ذينفوذ شد و اظهار داشت: اگر قرار است برخورد قانوني و قضايي فقط با متخلفان عادي صورت بگيرد كه پست و مقامي ندارند و افراد ذينفوذ جامعه و برخي بزرگان از اين برخوردها مصون باشند و هيچ مسئوليتي در قبال اعمال و گفتههاي خود احساس نكنند، قطعاً عدالت اسلامي اجرايي نشده است.
بابااحمدي به لزوم برقراري وحدت و يكپارچگي در ميان همه گروههاي سياسي و اقوام مختلف جامعه اشاره و تأكيد كرد: رعايت تقوي الهي در همه اعمال و رفتار مسئولان نظام ضروري است.
انتهاي پيام/ن20
دوشنبه 23 شهریور 1388 10:28 PM
تشکرات از این پست