|
علي فتحاللهزاده در مورد ديدار با علي سعيدلو، وضعيت استقلال، خبرسازي براي اين باشگاه از يک سايت خبري مبني بر محکوميت استقلال در پرونده قرارداد با شرکت آلفا و مسائل ديگر صحبت هاي زير را با خبرنگار ورزشي مطرح کرد:
*از ديدار با آقاي سعيدلو بگوييد؟
جلسه خوبي بود. البته استقلال که خيلي مشکلي نداشت اما صحبت هاي خوبي مطرح شد. سعيدلو هم رهنمودهاي خود را براي دو تيم استقلال و پرسپوليس اعلام کرد. من و کاشاني هم مثل قبل مشکلاتي که داريم را مطرح کرديم.
* محور صحبت ها در مورد چه چيزي بود؟
دو باشگاه درباره کمپ هايي که در حال ساخت است، صحبت کردند. سعيدلو قول داد موانع براي ساختن اين دو کمپ برداشته شود. همچنين در مورد تقويت دو تيم هم حرف هايي زده شد.
* در مورد احضار شدنتان هم حرفي شد؟
سعيدلو گفت که اين نظر او نبوده و به طور سهوي اين کلمه نوشته شده است. به هر حال استقلال در جدول در جايگاه دوم قرار دارد آن هم در شرايطي که همه تيم ها تا دندان مسلح هستند. فاصله تيم ها ميليمتري است. موقعيت استقلال با پرسپوليس خيلي فرق مي کند. آنها چند هفته متوالي است که دچار مشکلاتي شدند و البته اين چيزها در فوتبال اتفاق مي افتد. اصلا به خاطر همين چيزها است که تورنمنت و ليگ برگزار مي کنند تا تيمي که واقعا مستحق است قهرمان شود. ما در ليگ تيم هايي داشتيم که حتي تا مدت ها صدرنشين بودند اما به ليگ دسته اول سقوط کردند.
*با برگزاري بازي دوستانه با پرسپوليس موافقت صد در صدي کرديد؟
چرا که نه. ما هم چند بازيکن خوب داريم که فرصتي براي بازي خداحافظي آنها نداشتيم و اين فرصت خوبي است که در کنار خداحافظي کريم باقري اين بازيکنان ما هم خداحافظي کنند.
* مثلا چه کساني؟
بهتر است فعلا اسم نياورم. بايد ابتدا بررسي کنيم و بعد اعلام کنيم. هم من و هم کاشاني با برگزاري اين مسابقه موافقيم تا بلکه برگزاري اين مسابقه باعث رونق ليگ شود. متاسفانه برنامه بازي ها طوري است که هواداران کمتري به ورزشگاه مي آيند. برگزاري بازي در روزهاي شنبه و يکشنبه در ساعت 14 در شرايطي که اکثر سرکار و مدرسه هستند باعث شده استقبال کمتري از مسابقات شود. ما نمي خواهيم سرمايه هاي اصلي خود را از دست بدهيم.
* اما سابقه نداشته که تيم هاي استقلال و پرسپوليس بازي دوستانه انجام دهند و گفته مي شود با برگزاري اين ديدار موافقت نمي شود...
ما هم يک جورهايي دوست داريم کارهاي غير عادي انجام دهيم.
*مظلومي هم موافق برگزاري اين بازي هست؟
با او صحبت خواهم کرد. به هرحال برگزاري اين مسابقه مي تواند سودمند باشد. استقلال و پرسپوليس بايد سالي دو سه تا بازي با هم انجام دهند تا رونق فوتبال بيشتر شود.
*ظاهرا مجتبي جباري بار ديگر مصدوم شده است...
بله. مجتبي جباري مشکلاتش زياد است. خيلي هم تلاش مي کند که بتواند به استقلال کمک کند. ما هم بايد به او اين کمک را کنيم تا در شرايط خوب به ميدان برود. اين يک ماه تعطيلي فرصت خوبي است که حسابي به او برسيم تا بتواند به استقلال کمک کند.
* به اردوي ترکيه مي رويد؟
در حال تدارک رفتن اين سفر هستيم. نظر مظلومي ترکيه است و امروز و فردا مشخص مي شود مي رويم يا نه.
* شنيديم قصد داريد از يک سايت خبري و واعظ آشتياني به خاطر درج خبري منبي بر محکوميت استقلال در پرونده آلفا شکايت کنيد.
من نگفتم مي خواهم از واعظ شکايت کنم. گفتم از اين سايت چي چي نيوز که مي گويند منتسب به واعظ آشتياني است، شکايت مي کنم. اين جور خبرسازي ها کار آدم هاي حقير و دون پايه است که فکر کردند تا استقلال يک باخت آورده مي توانند تيم را به حاشيه ببرند.اين کارها شنيع، بد و ناجوانمردانه است. من مي گويم آقاي محترم با ما مشکل داري با ساير ايراني ها که مشکل نداري، خوشحال مي شوي که يک تيم ايراني محروم شود؟ يکي از متهمان اين پرونده دوستان قبل از ما هستند که يک سال تمام اين پرونده را بررسي نکردند تا کار به اينجا بکشد. از طرفي آن سوي پرونده هم با افراد ايراني سر و کار داريم و چه بسا که ما با هم به توافق برسيم و کار به دادگاه بعدي نکشد. دوستان ما از جو مثبت بين باشگاه و افراد آن طرف پرونده ترسيده اند. باشگاه استقلال به عنوان يک مرجع حقوقي و خودم به عنوان يک فرد حقيقي از اين افراد شکايت خواهيم کرد.
* در مورد بازي با ذوبآهن صحبت کنيد. مي دانيد که هفته گذشته اين تيم در يک قضاوت جنجالي بازي را از مس برده است؟
همه ما قانون را در مورد اتفاق افتاده در بازي مس و ذوبآهن مي دانيم و ضربه بايد تکرار مي شد اما اينکه چرا در اين ديدار چنين اتفاقي نيفتاده را بايد خود مسئولان جواب دهند. به نظرم حق تيم مس کرمان خورده شد. ما هم روز پنجشنبه مقابل ذوب آهن بازي سختي پيش رو داريم اما بايد هواداران خود را راضي کنيم.
|