0

سایت‌های خود را با خط فرمان CMD باز کنید

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

سایت‌های خود را با خط فرمان CMD باز کنید

حتما برای باز کردن سایت مورد نظر خود از مرورگرها استفاده می کنید. شاید در برخی مواقع برای کاربران پیش آمده باشد که به دلیل ویروسی شدن سیستم یا پاک شدن مرورگر، کمی سردرگم شوید. در چنین مواقعی تنها فکری که به ذهن شما می رسد این است که مرورگر جدیدی بر روی سیستم خود نصب کنید. ترفندستان دریچه فناوری اطلاعات آموزشی آماده کرده است که از طریق cmd می توانید سایت مورد نظر خود را باز کنید. حتما از خود می پرسید که چگونه می توان از طریق command prompt یک سایت را در ویندوز اجرا کرد. خب بهتر است وقت را از دست ندهیم و آموزش را شروع کنیم و سایت های خود را با command prompt باز کنید و وب گردی کنید. لازم به ذکر است که اجرا شدن وب سایت ها از طریق command prompt از مرورگر پیش فرض استفاده می شود.

ترفندستان دریچه

مرحله 1: ابتدا دو کلید WIN+R را برای اجرا شدن RUN فشار دهید و بعد در کادر RUN عبارت regedit را تایپ کنید و Enter را بزنید.
مرحله 2: پس از اجرای command prompt عبارت start نوشته و یک فاصله بگذارید سپس آدرس سایت مورد نظر خود را بنویسید به تصویر زیر توجه کنید.

ترفندستان دریچه

مرحله 3: پس از نوشتن دستور مورد نظر و زدن کلید Enter پس از چند ثانیه بصورت خودکار سایت مورد نظر شما باز شده و می توانید از مطالب آن استفاده کنید. از این طریق سایت مورد نظر شما توسط مرورگر پیش فرض شما باز می شود.

در صورتی که شما مرورگری برروی سیستم خود نداشته باشید سایت شما توسط ویندوز اجرا می شود.

پنج شنبه 3 اردیبهشت 1394  1:23 PM
تشکرات از این پست
mosadegh siryahya ria1365
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:سایت‌های خود را با خط فرمان CMD باز کنید

با سلام

زنده باد داس که همه کار میشه باهاش انجام داد / واقعا حال میده تو داس کار کردن

مرسی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394  10:59 AM
تشکرات از این پست
samsam ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:سایت‌های خود را با خط فرمان CMD باز کنید

سلام

در تکمیل مطالب اساتید 

واقعا در زمان خودش ام اس داس سیستم عامل خوبی بود هرچند الان دوستان که اصلا با داس کار نکردند بگن این صفحه سیاه چیه ولی همین کافیه که بگم این تا سال ۱۹۹۶ بهترین سیستم عامل دنیا بود و بعد اون ویندوز ۹۸ متولد شد با فضای گرافیکی

ولی چون من خودم با این سیستم عامل و محیطش اشنایی کامل دارم بدوستان توصیه میکنم با چند دستور این سیستم عامل اشنا بشوند 

شاید بگم با این برنامه داس میشه حتی دستورهای پرینت رو که الان براحتی با کنترل +پ انجام میدید رو هم میتونید انجام بدید دیسکهاتون رو رفع ایراد کنید پارتیشن بندی کنید دیفرگ کنید پوشه بسازید حذف کنید و نوش حتی ویروس بسازید

تشکر از جناب صمصام که ما رو یاد این سبیستم قدیمی انداختند،

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394  6:50 PM
تشکرات از این پست
samsam
دسترسی سریع به انجمن ها