یکی از سئوالات مهم عادل فردوسی پور از حمیدرضا سیاسی کمک او به استقلال بود .

سیاسی که به گفته امیرخادم اسپانسر اصلی سه تیم پرسپولیس ، استقلال و راه آهن بوده است شب گذشته در پاسخ به مجری برنامه نود در پاسخ به این سئوال بازهم از روش تکذیب استفاده کرد.
سیاسی که البته ذات کمکش به سه تیم باشگاهی تهرانی پسندیده است ، برای اینکه هوادران پرسپولیس بیش از ین از وی دلخور نشوند اعلام کرد کمک اش به استقلال غیر مستقیم بوده است :«من کمکی به استقلال نکردم. تنها یک اسپانسر به آقای خادم معرفی کردم. البته شدنش می شد که یک نفر به چند تیم بکند اما من کمک مستقیم به استقلال نکردم. یک شرکت معتبر ساختمانی را من معرفی کردم که آنها هم در این مدت برای این تیم هزینه های زیادی کردند.»
این در حالی است که طبق گفته های معاون وزیر این کمک از سوی خود سیاسی صورت گرفته است . اما سیاسی دیشب روی دور تکذیب بود پس این هم روی سایر حرفهای متناقض فردی که به محض بازگشت از زندان در صدر اخبار قرار گرفته است.
سیاسی درباره مصاحبه عابدینی و اینکه گفته بود یک نفر با سابقه کیفری نمی تواند مدیر پرسپولیس باشد ، گفت:« بله این گفته صحت دارد. اما هنوز برایم حکمی صادر نشده است. موارد اتهامی من یکی آوردن مال غیر به پرسپولیس بود(او اشاره داشت به شکایت شرکت بهنام پیشرو برای فسخ قراردادش). یکی هم آنچه تفهیم اتهام شد ، سفرم به مادرید و اقدام علیه امنیت ملی.