0

فورد هم به کاروان چین پیوست

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

فورد هم به کاروان چین پیوست

هیچ شکی در مورد اهمیت چین به عنوان یک بازار بزرگ برای خودروسازان در سراسر جهان وجود ندارد، از این رو شرکت‌های بزرگی همچون مرسدس بنز، آئودی، ولوو و یا حتی بیوک محصولاتی انحصاری تنها برای بازار چین ارائه کرده‌اند. درپی این جریانات، شرکت خودروسازی فورد هم دست به کار شده و نسخه‌ای ویژه از فورد تاوروس ( Taurus ) را به طور انحصاری برای بازار چین معرفی کرده است که در نمایشگاه شانگهای چین به طور رسمی معرفی و نمایش داده می‌شود.
از نظر طراحی ظاهری، در طراحی نمای جلو فورد تاوروس اندکی از مدل فیوژن در طراحی جلوپنجره رادیاتور الهام گرفته شده است. به طور کلی در جلو خودروی فورد تاوروس می‌توان جلوپنجره مشبک شش ضلعی با حاشیه و ستون‌های افقی کرومی رنگ، چراغ‌های کشیده تمام LED جلو با نورپردازی و لامپ‌های پیشرفته و مدرن و همچنین مه شکن‌های نصب شده در کنار چراغ‌های نواری شکل پرژکتورها در اطراف سپر را مشاهده کرد که چهره‌ای کاملا جدی و جذاب را از این خودرو به نمایش گذاشته‌اند و در عقب خودرو هم چراغ‌های تمام LED کشیده شده تا گلگیرهای عقب و خروجی‌ها‌ی کرومی اگزوزها، این وظیفه را بر عهده گرفته‌اند. برای افزایش سطح رفاهی و فضای داخلی کابین هم فورد فاصله بین دو محور جلو و عقب را 2950 میلی متر در نظر گرفته که فضای پای بیشتری را نسبت به مدل استاندارد تاوروس در اختیار کاربران چینی خود قرار می‌دهد.
در زیر کاپوت این خودروی آمریکایی هم یک پیشرانه 2.7 لیتری شش سیلندر V شکل توربوشارژر دوقلو از نوع اکوبوست ( Ecoboost ) نصب شده که تاکنون فورد حرفی از مقدار قدرت و گشتاور تولیدی آن به میان نیاورده است.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 1 اردیبهشت 1394  8:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها