0

افرادی که ثواب 20 شهید را می برند

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

افرادی که ثواب 20 شهید را می برند

آیا انتظار فرج امام زمان (عج) خود مشمول ثواب است؟ منتظرانی که انتظار ظهور آن حضرت را می کشند، آیا از پاداشی بهره می برند؟ در احادیث پر مغز شیعه، انتظار نیز مشمول ثواب شمرده شده است.

عقیق:  در این باره عبدالحمید واسطی نقل می کند، به امام محمد باقر (عَ) عرض کردم: به خدا قسم دکان هاي خود را به انتظار ظهور امام زمان (عج) رها کردیم، تا جایی که اکنون چیزي نمانده از فقر و بیچارگی، دست گدایی پیش مردم دراز کنیم.
حضرت فرمودند: ای عبدالحمید؛ آیا گمان می کنی اگر کسی خود را وقف راه خدا کند، خداوند راه روزي را به روي او نمی گشاید؟ و الله! خداوند درِ رحمت خود را به روي او خواهد گشود. رحمت خدا بر کسی باد که خود را در اختیار ما گذاشته و ما را و امر ما را زنده نگه می دارد.
عرض کردم: اگر من پیش از آنکه به ملاقات قائم شما مشرف گردم، بمیرم، چگونه خواهم بود؟
حضرت فرمودند: هر کدام از شما که می گوید: اگر قائم آل محمد (عج) را ببینم به یاري او بر می خیزم، مانند کسی است که در رکاب او شمشیر بزند و کسی که در رکاب وي شهید گردد، مثل این است که دوبار شهید شده است؛ و در روایت دیگري نقل شده است: مثل کسی است که در رکاب او شمشیر زند؛ بلکه مثل کسی است که با وي شهید شود، و نیز آمده است هر کس قائم ما را درك کند و در رکاب او کشته شود، ثواب دو شهید دارد و هر کس در رکاب او یکی از دشمنان ما را به قتل برساند، ثواب بیست شهید خواهد داشت.

پی نوشت ها:
1- علامه مجلسی. بحارالانوار،ج2: 236؛ ج52: 126.
2-ناصري، محمود. داستانهاي بحار الانوار، ج1: 40-41.
منبع:قدس

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
یک شنبه 30 فروردین 1394  2:07 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon shirdel2 mmf5243 mansoor67 tachberdee
aliekrami
aliekrami
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 74
جمعه 17 مهر 1394  8:53 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh lovermohamad
habib333
habib333
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 34

پاسخ به:افرادی که ثواب 20 شهید را می برند

ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻣــﺪﻧـﺖ ﮐــﺪﺍﻡ ﺳﻨــﺪ ﺗــﺎﺭﯾــﺦ ﺭﺍ ﺑـﺎﯾــﺪ ﻭﺍﺳﻄــﻪ ﮐــﺮﺩ ؟ ﺩﺳﺘﻬـــﺎﯼ ﺑﺴﺘـــﻪ ﺣﯿـــــﺪﺭ، ﯾﺎ ﭘﻬـﻠــﻮﯼ ﺷﮑﺴـﺘــﻪ ﻣــــﺎﺩﺭ ... ـــــــ 🔹 ﷽🔹 اللهمَّ کُنْ لِولیّک الحُجَْةِ بنِ الحسن صَلواتُکـ علیه و علی آبائه في هذه الساعة ِ و في كُلِّ ساعةٍ وليّاً و حافظاً و قائداً و ناصراً و دليلاً و عيناً حتّى تسكنه أرضك طوعاً و تُمتّعه فيها طويلاً 🌿اللهم عجل لوليك الفرج
جمعه 17 مهر 1394  11:03 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh lovermohamad
mmf5243
mmf5243
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1189

پاسخ به:افرادی که ثواب 20 شهید را می برند

تشکر بسیار عالی و مفید بود

آرزو نمی کنم که بیایی

آرزو می کنم که وقتی آمدی چشمانم شرمسار نگاهت نشود

چون همه میدانند که می آیی