0

نرم افزار ضبط مکالمات در اندروید + دانلود

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

نرم افزار ضبط مکالمات در اندروید + دانلود

ضبط مکالمات ,نرم افزار ضبط مکالمات ,ضبط مکالمات در اندروید ,دانلود اندروید ,نرم افزار اندروید

Automatic Call Recorder Pro نرم افزاری برای ضبط خودکار تماس های تلفنی شماست. شما می توانید بدون اینکه کاری انجام دهید، به صورت خودکار تماس های ورودی و خروجی گوشی خود را ضبط کنید. انتخاب و تنظیم اینکه آیا تماس های ورودی ضبط شوند یا تماس های خروجی یا اینکه تماس ورودی و خروجی چه افرادی ضبط شوند با شماست. به صورت دستی هم می توانید عملیات ضبط را شروع یا متوقف کنید. تماس های تلفنی با کیفیت مناسب و فرمت های WAV، ANR و ۳GP ضبط می شوند.

حجم نرم افزار 3.72 مگابایت
نسخه مورد نیاز برای اندروید 2.1 و بالاتر

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 29 فروردین 1394  7:45 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad ria1365
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:نرم افزار ضبط مکالمات در اندروید + دانلود

درود دوست عزیز
من خودم از برنامه Callrecorder که خیلی برنامه خوبی است ..وهم پشتیبانی از زبان فارسی داره هم تنظیماتی برای ظبط یا عدم ظبط قبل از مکالمه و انتخاب فرمت صدای ظبط شده وارتباط با فضای ابری ودراپ باکس که خیلی عالی است وکار باهاش هم خیلی راحت وروونه ..
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
شنبه 29 فروردین 1394  8:15 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها