باقالا پخته با سبزیجات معطر
چی لازم دارم؟
-
باقالا تازه ریز با پوست دوم: 400 گرم
-
كره مارگارین: 15 گرم یا یک قاشق سوپخوری
-
پیازچه بزرگ حلقهحلقه شده: چهار تا پنج عدد
-
گشنیز تازه خردشده: یک قاشق سوپخوری
-
نعناع تازه خردشده: یک قاشق سوپخوری
-
پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
-
روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری
-
نمك: به مقدار لازم
چطور بپزم؟
1. باقالاها را از پوست اول جدا كنید، سپس قابلمهای مناسب را تا نیمه آب كرده و باقالاها را همراه نمك درون آن بریزید و اجازه دهید بپزند.
2. سپس آنها را آبكش كرده و بعد پوست دومشان را جدا كنید. كره را داخل ماهیتابهای كوچك بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا آب شود. سپس پیازچههای حلقه شده را در ماهیتابه بریزید و دو تا سه دقیقه تفت دهید.
3. بعد از آن باقالا، گشنیز و نعناع تازه را همراه پودر زیره و مقداری نمك درون ماهیتابه بریزید و كمی حرارت دهید. در پایان روغن زیتون را اضافه كرده و باقالاها را در ظرف مناسب سرو كنید.