0

6 دستور پخت با باقالا

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

6 دستور پخت با باقالا

خورش باقالا با ماهی تن
 
6دستور پخت با باقالا

چی لازم دارم؟

  • باقالا سبز تازه: 300 گرم
  • شوید خشك: سه قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • سیر: چند حبه
  • نمك، زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • ماهی تن: یك قوطی

چطور بپزم؟

1. باقالا پوست‌كنده را با سیر كوبیده، شوید و زردچوبه در روغن تفت دهید سپس به مقدار لازم آب، نمك و فلفل روی آن بریزید و اجازه دهید بپزد. 

2. مدت زمان پخت باید كوتاه باشد تا باقالا له نشود. وقتی باقالا پخته شد، تخم مرغ‌ها را بشكنید و به همراه ماهی تن درون آن بریزید و در ظرف را ببندید. بعد از پخته شدن تخم مرغ، خورش را در ظرف مورد نظر سرو كنید. 

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 27 فروردین 1394  9:34 AM
تشکرات از این پست
nargesza
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:6 دستور پخت با باقالا

كوكوی شوید باقالا 
 
6دستور پخت با باقالا

چی لازم دارم؟

  • باقالا سبز پوست كنده: دو لیوان پر
  • سیب‌زمینی متوسط: یک عدد
  • پیاز كوچك: یک عدد
  • سیر: سه تا چهار حبه
  • تخم‌مرغ: سه عدد
  • شوید خشك: دو قاشق غذاخوری
  • نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه

چطور بپزم؟

1. باقالا‌ها را پوست بكنید و بشویید سپس سیب‌زمینی، سیر و پیاز را پوست كنده و ریز كنید. همه این مواد را داخل غذاساز یا چرخ‌گوشت بریزید و خوب مخلوط كنید، سپس شوید خردشده تازه یا خشك، تخم مرغ و ادویه‌های لازم را به آن اضافه كنید. 

2. اگر می‌خواهید كوكو شكل خاصی داشته باشد آن را داخل قالب بریزید، در غیر این صورت آن را به صورت یكنواخت داخل تابه ریخته و بپزید. 

3. بهتر است مواد اولیه كاملا ریز شده باشند تا كوكو خوش طعم‌تر و از نظر ظاهری یكنواخت‌تر باشد. اگر این كوكو را داخل ظرف پیركس چرب‌شده بریزید و آن را داخل فر بگذارید، روغن كمتری مصرف می‌كنید و غذای‌تان سالم‌تر خواهد بود. 

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 27 فروردین 1394  9:34 AM
تشکرات از این پست
nargesza
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:6 دستور پخت با باقالا

باقالا پخته با سبزیجات معطر
 
6دستور پخت با باقالا

چی لازم دارم؟

  • باقالا تازه ریز با پوست دوم: 400 گرم
  • كره مارگارین: 15 گرم یا یک قاشق سوپخوری
  • پیازچه بزرگ حلقه‌حلقه شده: چهار تا پنج عدد
  • گشنیز تازه خردشده: یک قاشق سوپخوری
  • نعناع تازه خردشده: یک قاشق سوپخوری
  • پودر زیره: نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری
  • نمك: به مقدار لازم

چطور بپزم؟

1. باقالا‌ها را از پوست اول جدا كنید، سپس قابلمه‌ای مناسب را تا نیمه آب كرده و باقالا‌ها را همراه نمك درون آن بریزید و اجازه دهید بپزند.

2.  سپس آنها را آبكش كرده و بعد پوست دوم‌شان را جدا كنید. كره را داخل ماهیتابه‌ای كوچك بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا آب شود. سپس پیازچه‌های حلقه‌ شده را در ماهیتابه بریزید و دو تا سه دقیقه تفت دهید.

3. بعد از آن باقالا، گشنیز و نعناع تازه را همراه پودر زیره و مقداری نمك درون ماهیتابه بریزید و كمی حرارت دهید. در پایان روغن زیتون را اضافه كرده و باقالا‌ها را در ظرف مناسب سرو كنید. 

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 27 فروردین 1394  9:35 AM
تشکرات از این پست
nargesza
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:6 دستور پخت با باقالا

كوفته شوید باقالا
 
6دستور پخت با باقالا

چی لازم دارم؟

  • گوشت چرخ‌كرده: 300 گرم
  • شوید: 300 گرم
  • باقالا سبز بدون پوست: 300 گرم
  • برنج: 150 گرم
  • روغن: چهار قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پیازداغ: سه قاشق غذاخوری
  • زعفران حل‌شده: یک قاشق غذاخوری
  • نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

چطور بپزم؟

1. از چند ساعت قبل برنج را خیس كرده، باقالا را پاك و پوست دوم آن را هم جدا كنید. شوید را هم پاك كرده، بشویید و ریز خرد كنید. 

2. گوشت، باقالا، شوید، برنج خیس شده، تخم‌مرغ، یک قاشق پیازداغ، نمك، فلفل، كمی زردچوبه و زعفران را با هم مخلوط كرده و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا كنند.

3. سپس دو قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با كمی روغن و زردچوبه تفت دهید. بعد از آن مقداری آب و زعفران حل‌شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید. 

4. سپس از مواد كوفته به اندازه یك سیب كوچك برداشته، در دست گرد كنید و داخل قابلمه بگذارید. حرارت را كم كرده و اجازه دهید كوفته‌ها با حرارت ملایم بپزند. 

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 27 فروردین 1394  9:35 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها