0

سنای آمریکا به ما ربطی ندارد، طرف ما 1+5 است

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سنای آمریکا به ما ربطی ندارد، طرف ما 1+5 است

فرارو- رییس‌جمهور گفت: در مذاکرات حدود شانزده ماهه دنیا به این واقعیت اعتراف کرد که توسعه ایران و مسیر حرکت این ملت به سمت قله‌های توسعه، علم، دانش و صنعت دائمی و همیشگی خواهد بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین روحانی در جمع مردم گیلان ضمن اینکه این استان را بزرگ و سرسبز و قهرمان و مردم آن را مهمان‌نواز و بنده‌پرور خواند، از ابراز احساسات مردم این استان در استقبال از رییس‌جمهور و همراهان او تقدیر کرد و تصریح کرد: چه کسی قادر است از این همه احساسات و لطف و محبت مردم در سراسر خیابان‌ها از فرودگاه تا استادیوم همچنین اجتماع عظیم شما در این مکان (ورزشگاه شهید عضدی گیلان) تشکر و قدردانی کند، جز آنکه من بگویم خادمان شما کوچک و شما مردمی بس بزرگ هستید.

گزیده سخنان رییس جمهور را در ادامه می خوانید:

 

  •  امسال سالی است که دولت با همه توان برای این ملت بزرگ تلاش و کوشش خواهد کرد تا خداوند و دل مردم از این نظام و دولت راضی باشد.
  • امروز همه قدرت‌های دنیا و حتی بر اساس اعتراف رییس‌جمهور آمریکا در همین روزهای اخیر این نکته را مورد توجه قرار داده‌اند که ماهیت نظام مردم‌سالار دینی ایران قابل تغییر نمی‌باشد و در این مذاکرات حدود شانزده ماهه دنیا به این واقعیت اعتراف کرد که توسعه ایران و مسیر حرکت این ملت به سمت قله‌های توسعه، علم، دانش و صنعت دائمی و همیشگی خواهد بود.
  •  ما در مذاکراتمان با قدرت‌های بزرگ جهان ان‌شاءالله با حمایت مردم قدم به قدم تا نقطه توافق عزتمندانه برای ملت ایران جلو خواهیم رفت.
  • به مقام معظم رهبری که همه جا و در همه مسیر یار ملت، نظام و دولت خدمتگزار بوده‌اند افتخار می‌کنیم و به اعتماد مردم به نظام و مسئولین و به نوکری شما ملت بزرگ نیز افتخار می‌کنیم.
  • مذاکرات ما با قدرت‌های جهانی یکی از دستاوردهایش برای همه جهان این بود که بدانند در ایران تنوع فکر و سلیقه داریم و ممکن است افکارمان متفاوت باشد،‌ اما آنجا که مسأله منافع ملی و توافق سرنوشت‌ساز برای ملت باشد همه ما متحد و منسجم خواهیم بود.
  • از رهبر تا همه مردم می‌گویند توافق عزتمندانه،‌ آری و همه ملت ایران می‌گویند تعامل سازنده با جهان، اعتدال و میانه‌روی، آری و همه می‌گویند دوران افراطی‌گری به سر آمده است.
  • همه ما متحد و یکپارچه به جای تقابل راه تعامل سازنده را با دنیا برگزیده‌ایم و انتخاب کردیم،  تردید نکنید در این مسیر ملت ایران موفق و پیروز خواهد بود و دولت و ملت به اصول خود پایدار و وفادارند، اما این دولت و ملت انعطاف‌پذیر است یعنی همانی که رهبر انقلاب از آن به عنوان نرمش قهرمانانه یاد کردند.
  •  این‌که سنای آمریکا چه می‌گوید، مجلس نمایندگان آمریکا چه می‌خواهد و تندروهای آمریکا و مزدوران آنها دنبال چه هستند، به ملت و دولت ما ارتباطی ندارد و ما در برابر تعامل، تعامل می‌خواهیم و برابر حسن نیت، حسن نیت می‌خواهیم و برابر احترام، احترام می‌خواهیم.
  • به شما اعلام می‌کنیم طرف ما سنای آمریکا و مجلس نمایندگان آمریکا نیست. بلکه طرف ما یک مجموعه به نام گروه 1+5 است.
  • امروز روزی است که مذاکره کنندگان ما از هفته آینده مذاکرات خود را آغاز می‌کنند و بحث اصلی ما با طرف مقابل مسأله تحریم خواهد بود. یعنی همان ظلم غیرانسانی که نسبت به ملت ایران روا داشته‌اند.
  • دنیا و گروه 1+5 ، مجلس نمایندگان آمریکا، سنا، رئیس جمهور و دولت آمریکا و همه بدانند در این توافق اگر پایان تحریم نباشد، توافقی نخواهد بود.
  •  فکر می‌کنید که فقط ملت ایران مشتاق پایان تحریم‌ها هستند؟ شرکت‌های شما که بیشتر مشتاق‌اند. شما خودتان می‌دانید تمام شرکت‌های اروپایی و حتی آمریکایی و دولت‌های شرق و غرب در انتظار توافق نهایی هستند؛ چرا که این توافق به نفع جهان و همه ملت‌های خواهد بود و ما به حول و قوه الهی این راه را با هدایت مقام معظم رهبری و شما مردم تا پایان با وقار و اطمینان، عزت و با توجه به حقوق ملت بزرگ ایران به مقصد نهایی خواهیم رساند.
  • ما به شما قول دادیم نرخ تورم را کاهش دهیم و به آن عمل کردیم. همچنین ما به شما قول دادیم کشور را از رکود خارج کنیم و دیدیم که کشور در سال 93 از رکود خارج شد. امسال هم به شما وعده می‌دهیم که سال رونق اقتصادی را پیش رو خواهیم داشت. اگر اشتغال و رفاه و توسعه و پیشرفت می‌خواهید در سایه رونق اقتصادی خواهد بود و دولت به سهم خودش قدم‌های لازم را برمی‌دارد.
  • رقم بودجه عمرانی در سال 91، 11 هزار میلیارد تومان بود. در سال 92،‌ 22 هزار میلیارد تومان و در سال 93، 32 هزار میلیارد تومان بوده است و این رقم نشان می‌دهد که دولت علی‌رغم وجود فشارها، تحریم و کاهش قیمت نفت مسیر خود را توأم با امید و اعتماد و هدایت مردم ادامه داده و می‌دهد.
  • در سال 93 از هر کشور منطقه که گرفتار تروریست و ناامنی شد، حمایت و به آن کمک کردیم و نگذاشتیم تروریسم در این منطقه موفق شود. ضمن اینکه به کشورهای منطقه نیز اعلام می‌کنیم راه ثبات و امنیت تعامل با کشورها و احترام به آراء مردم در منطقه است و با هواپیما بمب بر سر مظلومان منطقه ریختن به جایی نمی‌رسید. چرا با هواپیماهای اهدایی آمریکا بر سر مردم مظلوم یمن بمب می‌ریزید و زیربنای یک مملکت ضعیف را تخریب می‌کنید. کارخانه‌هایش را از بین می برید و بچه‌ها و زنان را از میان برمی‌دارید؟
  • شما به دنبال سلطه در منطقه هستید و دیروز با دلار و امروز با بمب این کار را انجام می‌دهید و هم دیروز اشتباه می‌کردید و هم امروز دچار مشکل هستید. چرا که راه منطقه راه احترام به مردم و حفظ حقوق مردم است و اگر می‌خواهید ثبات وجود داشته باشد ندای ملت ایران را به خوبی بشنوید؛ چرا که این به نفع شماست.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 27 فروردین 1394  8:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها