موسوی: وظیفه ما قهرمان شدن است
سرمربی تیم فولادنوین اهواز از تلاش برای قهرمان شدن تیمش گفت و بیان کرد به ما ربطی ندارد به لیگبرتر می رویم یا خیر، ما باید قهرمان شویم.
|
|
|
به گزارش "ورزش سه"، سیدکوروش موسوی سرمربی تیم فولاد نوین در رابطه با بازی اخیر و صدرنشینی این تیم در گروه اول جام آزادگان گفت: بازی خوبی بود، ما می دانستیم که آلومینیوم تیم خوبی است، در نیمه اول موفق شدیم دروازه این تیم را باز کنیم اما نیمه دوم متفاوت ترین و بدترین نیمه ای بود که ما امسال بازی کردیم، هنوز هم نفهمیدم که چرا در نیمه دوم آن گونه بازی کردیم و بالاخره در دقیقه 93 دروازه مان باز شد و بازی به تساوی کشیده شد.
وی در ادامه گفت: در حال حاضر تمام تمرکزمان را گذاشتیم برای بازی بعدی که در خانه انجام می شود، ما سه سال است که در اهواز شکست نخوردیم و سعی می کنیم با این بازی کار را تمام کنیم. در بازی گذشته البته 4،5بازیکن مصدوم داشتیم که انشالله اگر برسند در بازی بعدی از آنها استفاده می کنیم.
موسوی در رابطه با صعود این تیم به لیگبرتر گفت: هنوز معلوم نیست چه اتفاقی می افتد، ما وظیفه داریم کارمان را به درستی انجام بدهیم و هدفمان هم قهرمان شدن است. ما از ابتدای فصل برای این هدف جنگیدیم.
وی در رابطه با بازی های خوبی که تیمش به نمایش می گذارند گفت: به هرحال ما هم راههای مختلفی داریم که از آنها برای درست بازی کردن تیم استفاده کنیم. مثلا قراردادهای مالی ما به گونه ای تنظیم شده، مبالغ دریافتی ما بستگی کامل دارد به نتایج و امتیازاتی که تیم می گیرد. یکی از مهمترین فاکتورهایی که فولادنوین علیرغم نداشتن بازیکن توانسته به خوبی بازی کند و امتیاز بگیرد در حال حاضر دریافتی بازیکنانی که در زمین به میدان می روند، آنهایی که روی نیمکت می نشینند و آنهایی که سکو نشین هستند مبالغ دریافتی متفاوتی دارند، علاوه بر آن، من در پایان هربازی به بازیکنمان در برگه های فنی نمره می دهم.
موسوی در پایان راجع به حواشی به وجود آمده در هفته های انتهایی لیگ گفت: من اصلا در این موارد ورود نمی کنم، هیچوقت دنبال مسائل حاشیه ای و منفی نبودم، اما به نظر من امسال از سالم ترین سال های لیگ است که دارد دنبال می شود، از نظر کیفیت بازی ها و سرعت بازی ها نیز سال خوبی را پشت سر گذاشتیم.
|
چهارشنبه 26 فروردین 1394 9:09 PM
تشکرات از این پست