0

علیپور: به سپاهان گل زده ام، باز هم میزنم

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

علیپور: به سپاهان گل زده ام، باز هم میزنم

مهاجم جوان پرسپولیس امیدوار است در بازی فردا برابر شاگردان حسین فرکی نامش به عنوان یکی از گلزنان تیمش ثبت شود.

مهاجم پرسپولیس مورد دیدار فردای تیمش گفت: این بازی به نوعی یکی از فینال های ما محسوب می‌ شود. ما در بازی با استقلال‌خوزستان هم می‌ توانستیم پیروز شویم و روی بدشانسی و فرصت سوزی ها نتیجه را به نفع خودمان به پایان برسانیم و دو امتیاز حساس را در اهواز جا گذاشتیم.

علیپور ادامه داد: بازی با سپاهان برای ما از دو نظر مهم است. هم باید تساوی برابر استقلال‌خوزستان را جبران کنیم و هم به وضعیت مان در جدول کمی سامان دهیم. در دیدار رفت با بدشانسی مقابل سپاهان شکست خوردیم و نگاه دیگر ما به این بازی جبران آن نتیجه نیز می‌ باشد. سپاهان همیشه تیم بزرگی بوده و هست و همچنان یکی از مدعیان قهرمانی محسوب می‌ شود و در تهران هم تیم دست و پا بسته ای نیست اما ما به آنها فرصتی برای این اتفاق نمی‌ دهیم.

علیپور که سابقه گلزنی به سپاهان با پیراهن راه‌آهن را دارد به دنبال تکرار این اتفاق در بازی فرداست و از انگیزه های بالای خود در این باره می‌ گوید: من در حالی که موفق به گلزنی به این تیم شدم که 18 ساله بودم و اکنون در شرایطی مقابل این تیم قرار می‌گیرم که تجربه و انگیزه ام بالاتر رفته. بنابر شرایطی در حال حاضر یک گل با پیراهن پرسپولیس زده ام و در 5 بازی آینده به دنبال این هستم که تعداد گل هایم را بالا ببرم.

مهاجم پرسپولیس با اشاره حضور پرشور هواداران در دیدار برابر النصر، از طرفداران تیمش خواست آنها را در برابر سپاهان هم همراهی کنند: همه ما از این میزان حضور و تشویق شگفت زده شدیم و آنها نقش پررنگی در این پیروزی ملی داشتند. امیدوارم در بازی فردا هم شاهد حضور گرم شان باشیم و نشان دهند مثل همیشه در کنار ما هستند و حضورشان پیروزی مان را تضمین می‌ کند.

چهارشنبه 26 فروردین 1394  3:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها