ادینهو: با 17 گل راضی نمیشوم
لوسیانو ادینهو مهاجم برزیلی تراکتورسازی در بازی با سپاهان هم گل زد و با فاصله زیادی که در جدول گلزنان پیدا کرده باید از حالا او را آقای گل بدانیم.
|
|
|
ادینهو به قهرمانی در لیگ برتر با توجه به نتیجه نگرفتن نفت تهران امیدوار است. ادینهو بعد از باخت به تراکتورسازی گفت و گویی با "ورزش سه" انجام داد:
فقط باید مسافرت کنیم
نیمه اول بازی با سپاهان خیلی خوب بود و ما یک گل هم زدیم اما در نیمه دوم نتوانستیم گل مان را حفظ کنیم و گل خوردیم. در نیمه دوم خسته بودیم و واقعا فشار بازی ها زیاد است. ما در این چند هفته بازی های سخت و فشرده ای را برگزار کردیم.ما به عربستان رفتیم و در این چند روز به شهرهای زیادی رفتیم و واقعا خسته هستیم. اما خدا کمک کرد که نفت هم باخت و ما عقب نماندیم.بازی پنجشنبه خیلی سخت است و باید سایپا را شکست دهیم.
من با 17 گل راضی نمی شوم
هنوز آقای گل نشدم و اینقدر نگویید که با 17 گل آقای گل شدم چون هنوز 5 بازی تا آخر فصل مانده و در این چند بازی می توانم باز هم گل بزنم و آقای گل شوم. می خواهم با گل های بیشتری آقای گل شوم. در هر بازی شانس داشته باشم گل می زنم.
چرا گل می خوریم؟
من در تمرینات خیلی خوب و عالی کار می کنم و به خودم فشار می آورم تا در بازی ها از موقعیت ها خوب استفاده کنم و گل بزنم.کار فوروارد همین است که گل بزند و باید تمرکز کند. من هم فقط کارم را انجام می دهم. اما نمی دانم چرا وقتی جلو هستیم گل می خوریم.90 دقیقه خوب کار می کنیم اما گل می خوریم و باید در بازی های آینده جبران کنیم.واقعا نمی دانم دلیلش چیست؟
دعا می کنم ذوب آهن ،نفت را شکست دهد
ما بازی حساسی برابر سایپا داریم و باید صد در صد ببریم تا از کورس عقب نمانیم. نفت هم بازی سختی دارد و من دعا می کنم ذوب آهن نفت را شکست دهد و یا مساوی شود. ذوب آهن تیم قوی است و می تواند نفت را شکست دهد.
برای قهرمانی شادی آذری دارم
ما برای قهرمانی بازی می کنیم و برای شادی قهرمانی نقشه های ویژه دارم تا مردم تبریز خوشحال شوند.
|
سه شنبه 25 فروردین 1394 3:38 PM
تشکرات از این پست