مجیدی: پینگ پونگ که بازی نمیکنیم
مدافع گلزن استقلالخوزستان که در بازی با پرسپولیس با نورمحمدی درگیر شد، اعتقاد دارد که چیز خاصی وجود نداشته و از بقیه هم تقاضا می کند این مساله را بزرگ نکنند.
|
|
|
به گزارش "ورزش سه"، میثم مجیدی در مورد کسب تساوی مقابل پرسپولیس در اهواز گفت: ما بازی را خوب شروع کردیم و طبق تمریناتی که در هفته قبلش انجام داده بودیم و نقاط ضعف و قوت پرسپولیس را شناسایی کرده بودیم، پیش رفتیم اما متاسفانه یک امتیاز نصیب ما شد، خدا را شکر که همین یک امتیاز را در دقایق آخر گرفتیم و نباختیم. انشاالله در بازی بعدی جبران می کنیم.
او درباره ماجرای درگیری اش با نورمحمدی ادامه داد: من در ضربات ایستگاهی یار مستقیم نورمحمدی بودم و باید او را می گرفتم، چیز خاصی وجود نداشت فقط درگیری کمی بالا گرفت. بالاخره پینگ پونگ که بازی نمی کنیم از این جور مسائل همیشه در فوتبال بوده و هست.
وقتی از مدافع آبیپوشان اهواز سوال شد چرا نسبت به نیم فصل اول که زیاد گل می زد، اکنون دیگر پایش به گلزنی باز نمی شود پاسخ داد: نیم فصل دوم شرایط تغییر کرده و آقای ویسی از من خواسته کمتر نفوذ کنم و بیشتر به وظایف دفاعی ام بپردازم.
مجیدی در پایان در مورد دیدار با راهآهن افزود: بازی با راهآهن ماندن یا نماندن ما را در لیگ مشخص میکند. انشاالله که هیچ وقت اتفاقی مثل سقوط برای ما نیافتد.
|
سه شنبه 25 فروردین 1394 3:37 PM
تشکرات از این پست