يك حبه سير را له كرده و با نصف خمير يك پيتزاي كامل مخلوط كنيد. كف سيني فلزي پيتزا را چرب كرده و كمي آرد ذرت روي آن بپاشيد. خمير را به ضخامت چهار ميليمتر روي سيني پهن كنيد (ميتوانيد در صورت تمايل خمير را به جاي پهن كردن، لوله كنيد). حبه ديگر سير را نازك ببريد. كف سيني پيتزا را به روغن زيتون آغشته كرده سپس برشهاي سير را روي سيني چيده كمي نمك دريايي روي آن بپاشيد.
روي سير را با لايهاي رزماري و پنير پارمزان رنده شده بپوشانيد. سينيها را در فر (كه از قبل گرم كردهايد) قرار داده و بگذاريد براي 15 دقيقه حرارت ببيند (يا تا زماني كه خمير در كنارهها رنگ طلايي به خود بگيرد و پنير كمي آب شود). سپس پيتزا را برش داده و دوباره به مدت پنج تا هفت دقيقه در فر قرار دهيد.