مهدی تاج در جلسهای که با امیررضا خادم و بهرام افشارزاده داشت، به مدیرعامل استقلال قول داد طی یکی دو روز آینده بخشی از درآمدهای باشگاه استقلال را از محل سازمان لیگ پرداخت کند.

بهرام افشارزاده صبح امروز به همراه کامران صاحبپناه رئیس هیأت مدیره باشگاه استقلال به دیدار امیررضا خادم و مهدی تاج رفت و علاوه بر دریافت مجوز و حکم رسمی حضور سبکدست در هیأت مدیره استقلال در حضور معاون وزیر ورزش و جوانان از رئیس سازمان لیگ قول گرفت طی یکی دو روز آینده بخشی از درآمدهای استقلال از سازمان لیگ را دریافت کند.
بهرام افشارزاده با اعلام این خبر گفت: ما در این نشست در خصوص وضعیت لیگ و همچنین بدهیهایی که باشگاه دارد صحبت کردیم و قرار شد آقای تاج در اسرع وقت مبلغی را به حساب باشگاه استقلال واریز کند.
وی افزود: با توجه به کمبود بودجهای که داریم نیاز بود در این زمینه اقدام کنیم که در همین جا جا دارد از آقای تاج و کسانی که ترتیب چنین نشستی را دادند تشکر کنم.