بهترین هدیه والدین؟
دوستان
بنظرشمابهترین هدیه معنوی ومادی واسه روزمادروروزپدرچیست؟
چطورقدرزحماتشونوبدونیم؟
منتظرشماهستم:
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
پاسخ به:بهترین هدیه والدین؟
احترام گذاشتن و سر زدن به انها.
تنها امید خلق جهان یابن فاطمه ای منتهای آرزوی اولیاء بیا
بالا گرفته ایم برایت دو دست را ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا
برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
یکی می گفت باسه مادرت چی خریدی بهش گفتم مادرمن کمی سختگیره اجازه نمیده براش چیزی بخرم جالبه می گفت من براش چیزی خریدم امابعده۱۰دقیقه باهاش پرخاشگری کرده ، اینم یه راهنمایی .البته کاربراحمدفارم به موضوع نزدیک شدن.
بوسیدن دستان آنها.حمایت در سالهای پیری و ناتوانی
تاپیک های تحت مدیریت
(عاشقان امام حسن (ع
رستوران راسخونی
بنام خدا
به نظر بنده همانگونه که دوستان هم بیان کردند ، بهترین هدیه به والدین احترام گذاشتن و گوش به فرمان آنها بودن و در زمان پیری آنها مراقبت و مواظبت از آنها بطور مستمر و دائمی می باشد.بنده در این مورد تمامی تلاشم را کرده و خواهم کرد و اگرچه پدرم در قید حیات نیست و به رحمت خدا رفته است اما مادر مسنی دارم که در منزل خودش زندگی میکند و تمامی کارهای خارج از خانه اش را بنده انجام میدهم و بر خودم واجب کرده ام تا وقتی در توانم باشد و مسافرت و یا مشکل خاصی مثل مریضی نداشته باشم همه روزه به دیدن ایشان میروم و مدتی در کنارش هستم و اگر مسافرت هم باشم قطعا از طریق تلفن با ایشان در تماس هستم . باید بگویم یک لبخند که بر لب ایشان می بینم و دعای خیری که در حق بنده و بقیه خواهر و برادرانم می کنند برای من همه چیز (خیر و برکت ) است.البته به دیدار پدر هم هفته ای یک روز پنج شنبه و یا جمعه میروم و البته بعضی مواقع که در این روزها نباشم هفته بعد حتما به خانه آخرت ایشان سر خواهم زد.
سلام علیکم.
هدیه مادی که بستگی داره... مثلا باید دید چی نیاز دارن و در کنارش شاخه گل و ...
ولی معنوی همون احترامه است.
ان شاءالله همه برا پدر مادرامون فرزند صالحی باشیم
نظرخودمن هم همون مطالبی که دوستان اشاره نمودندمی باشدودردرجه اول اخلاق خوب داشتن وبه حرف آنهاگوش کردن می باشد.
مادی هم من خودم درطول سال براشون وسیله ای می خرم حتمالزومی نداره همون روزه خاص باشه.
ممنون ازنظردهی همه خوبان
**بسم الله القاصم الجبارین**
گرفتن یک دسته گل ساده و بوسیدن دستشان و احترامشون رو نگه داشتن
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
خیلی ازکاربران به مطلب مورداشاره توجه نمودندپیشاپیش روزپدرومردگرامی باد.
منکه بخداجای جاش خجالت میکشم دسته والدینموببوسم .
مگه خجالت داره؟
مادرم نمی گذاره معمولا دستش رو ببوسیم. ولی خودش همیشه دست پدر و پدرشوهرش رو میبوسه.
ما هم یاد گرفتیم. البته دست بوسی بیشتر نشانه ادب و احترامه. والا هیچ وقت جبران زحمات والدین رو نمی کنه.
من فکر میکنم پدر مادر سایه سر هستند انشالله سایشون سرتون باشه من خودم پدرم فرهگی بود و وقتی من اوایل جوانیم بود به دیار حق رفتند روحش با مادرش فاطمه زهرا محشور بشود انشالله
ولی بهترین هدیه نگه داشتن احترام اونهاست
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning