0

پيرواني از تيم فوتبال اميد رفت

Hosyin
Hosyin
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1437

فدراسيون به دنبال گزينه جديد
جام جم آنلاين: سرمربي تيم فوتبال اميد کشورمان از ادامه همکاري با اين تيم کناره گيري کرد تا در آستانه رقابت‌هاي مقدماتي المپيک لندن آينده اين تيم در وضعيت مبهمي قرار گيرد.

غلامحسين پيرواني صبح امروز دوشنبه با اعلام اين خبر به مهر، اظهار داشت: از فدراسيون فوتبال، کميته فني و تمامي کساني که در طول دو سال گذشته از من حمايت کردند تشکر مي کنم و اميدوارم تيم اميد در ادامه راه موفق باشد.

وي تصريح کرد: من به احتمال 95 درصد جدايي‌ام از تيم اميد قطعي است و ايمان داشته باشيد که اين بار ديگر از تصميمم بر نمي گردم. اميدوارم که فدراسيون فوتبال تا دو ماهي که تا بازي‌هاي مقدماتي المپيک لندن باقيست يک مربي توانمند براي اين تيم انتخاب کند.

پيرواني يادآور شد: تصميم خود را ظرف امروز يا فردا به فدراسيون فوتبال اعلام خواهم کرد و حرف‌هاي بسياري براي گفتن دارم که در آينده آنها را بازگو خواهم کرد.

پس از کناره گيري غلامحسين پيرواني از سرمربيگري تيم فوتبال اميد، فدراسيون فوتبال  که فرصت زيادي براي آغاز رقابت هاي مقدماتي المپيک  ندارد، تلاش هايش براي پيدا کردن جايگزين پيرواني را آغاز کرده است.

سنگینی باری که خدا به دوش ما می گذارد آنقدر نیست که کمرمان راخرد کند بلکه آنقدر است که ما را برای دعا به زانو در آورد.

دوشنبه 29 آذر 1389  6:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها