0

مشخصات LG G4 در بنچمارک GFXBench فاش شد

 
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 7868

مشخصات LG G4 در بنچمارک GFXBench فاش شد

بالاخره پس از مدتی گمانه زنی مشخصات سخت افزاری پرچمدار بعدی ال‌جی در بنچمارک GFXBench لو رفت.

انتشار خبرهای متواتر در وبسایت های کره ای معتبر، حکایت از معرفی پرچمدار بعدی ال‌جی در ماه آینده میلادی دارد. سامسونگ پرچمداران خود را معرفی کرده و سونی و اپل نیز پرچمداران آینده خود را احتمالا در ماه سپتامبر معرفی خواهند کرد و به نظر ماه آوریل یکی از بهترین زمان‌ها برای ارائه یک پرچمدار و جلب توجهات بازار باشد.


تا امروز گمانه‌زنی‌های بسیاری پیرامون مشخصات LG G4 در اینترنت مطرح شده، اما حالا وقت آن رسیده که نگاهی دقیق به مشخصات پرچمدار بعدی ال‌جی داشته باشیم. امروز مشخصات دستگاه موبایل جدیدی در دیتابیس بنچمارک مشهور GFXBench دیده شده که با نام LG G4 و کد F500x معرفی شده است.

طبق این بنچمارک پرچمدار بعدی ال‌جی دارای صفحه نمایشی 5.5 اینچی با رزولوشن 2560x1440 پیکسل (تراکم پیکسلی 534)، چیپست اسنپ‌دراگون 808 که مدلی 64 بیتی، شش هسته ای (شامل چهار هسته آرم کرتکس A53 و دو آرم کرتکس A57 و پردازنده گرافیکی آدرینو 418 است.) خواهد بود.

همانطور که میدانید اسنپ‌دراگون 808 از لحاظ مشخصات سخت افزاری پایین تر از مدل هشت هسته ای 810 با گرافیک آدرینو 430 قرار می‌گیرد. دیگر مشخصات این گوشی نیز شامل رمی 3 گیگابایتی، حافظه داخلی 32 گیگابایتی (بدون اشاره به اسلات میکرو اس‌دی)، دوربین عقب 16 مگاپیکسل با قابلیت ضبط ویدیوهای 4k و دوربین جلوی 8 مگاپیکسل است.

وبسایت «فون آرنا» دو فرضیه را برای به کارگیری یک چیپست اسنپ‌دراگون 808 به جای 810 مطرح کرده است. این وبسایت می‌گوید که یکی از دلایل به کارگیری اسنپ‌دراگون 808 می‌تواند به شایعات مرتبط با گرم‌شدن بیش از حد اسنپ‌دراگون 810 مرتبط باشد که ال‌جی تصمیم گرفته آن را برای پرچمدار بعدی خود کنار بگذارد. اما مدیران ال‌جی گفته بودند که اسنپ‌دراگون 810 کمتر از دیگر چیپست های کوالکام گرم می‌کند و همین حالا نیز «جی فلکس دو» از این چیپست بهره می‌برد.

گمانه‌زنی دوم به خبر اخیری مربوط می‌شود که اخیرا از سوی وبسایت های کره ای منتشر شده است. وبسایت Korea Herald گفته که سامسونگ قصد دارد در نیمه‌ی دوم سال گوشی ال‌جی G4 Note را با سخت افزاری بالاتر از سری G کنونی روانه بازار کند. (انتشار یک گوشی رده بالا و بهتر از سری G کنونی توسط مدیران ارشد ال‌جی نیز تأیید شده است.) بنابراین ممکن است ال‌جی تصمیم به استفاده از اسنپ‌دراگون 810 برای گوشی بالارده G4 Note گرفته باشد.

منبعPhone Arena

 

چهارشنبه 12 فروردین 1394  12:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها