0

از خودت تشکر کن

tachberdee
tachberdee
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4133

از خودت تشکر کن

آیا تمایل دارید سطح برآیند کارهایتان طوری ارتقا یابد که در زمان کمتر و البته با تلاش کمتر کارهای بیشتر و مهمتری انجام دهید؟ اغلب، هنگامی که درباره بهره وری برای قدم گذاشتن در راه کارآفرینی فکر می کنیم، موضوعاتی مانند تکنیک های مدیریت زمان، راه های سرعت بخشیدن به کار و افزایش انگیزه به ذهن مان می رسد اما این مطلب به تکنیک هایی بسیار فراتر از نکات گفته شده می پردازد.

در حالی که در مدتی کوتاه، اگرچه تکنیک های موقتی می تواند ما را در سرعت بخشیدن به کارها و نیز انجام کارها در زمان کوتاه تر کمک کند اما در درازمدت احتمالا موجب خستگی خواهد شد. ما دائما کارهای مختلف را با سرعت انجام خواهیم داداما مبدن ما نمی تواند دیگر این روند راادامه دهد زیرا ممکن است پس از مدتی، ذهن دچار خستگی شدید شود و در دوره ای به مدت شش ماه تا یک سال یا حتی بیشتر، روند رشد و حرکت را معکوس کند.

پس اگر بخواهیم به جای استفاده از تکنیک های سرعت بخش، مسیری دیگر انتخاب کنیم که به همان اندازه، بهره وری مان را افزایش می دهد، چه نکاتی اهمیت دارند؟ جواب این سوال در انگیزه اصلی، آرزو و محرک درونی و پیاده سازی مهمترین ابزارها در دنیای واقعی است.

یکی از مهمترین راه ها برای رسیدن به این حالت درونی، تاثیرگذاری بر حالتع روانی خودمان است که به افزایش بهره وری، بدون معایب روش افزایش سرعت، می انجامد. توجه داشته باشید که به جای توصیه به تمرکز بر بهره وری، چقدر روی محیط ایده آل تاکید خواهیم کرد.

وقتی شما به جای تاکید بر بهره وری، برای رسیدن به آن، محیط ایده آل و مورد نیاز آن را برای ذهن خود آماده کنید، بهره وری خود به خود پدیدار می شود، پس با استفاده از این نکات می توانید شرایط ذهنی را ایجاد کنید که به افزایش بهره وری خواهد رسید.

1- قبول کنید اکثر کارهای روزانه شما مهم نیستند

اگر نگاهی به 40 ساعت گذشته خود بیندازید، احتمالا 30 ساعت آن را مشغول کارهای برنامه ریزی نشده، غیرضروری یا حتی کاملا غیرسازنده بوده اید. البته این مسئله مختص به 40 ساعت گذشته نیست، بلکه مشکل هفته های متمادی زندگی شماست. اگر فکر می کنید زندگی شما اینگونه نیست، کارهای هر 15 دقیقه از 40 ساعت آینده خود را بنویسید.

بعد از هر 15 دقیقه کارهای انجام شده خود را هم بنویسید. در پایان 40 ساعت، همه این نوشته ها را در کنار هم قرار دهید. حتی اگر حالا اعتقاد داشته باشید که 80 درصد کارهای شما سازنده است، آن وقت از حجم کارهای غیرسازنده خود شگفت زده خواهید شد. احتمالا به این نتیجه خواهید رسید برای بهره وری بیشتر چندان مهم نیست کار جدیدی انجام دهید، بلکه ابتدا باید کارهای اضافی را از فعالیت های خود حذف کنید. اگر موارد غیرضروری را حذف کنید و این 40 ساعت را به 10 ساعت مفید تبدیل کنید، آن گاه می توانید اندکی از کارهای دیگر را به فهرست خود اضافه کنید.

برای مثال اگر پس از کاهش 40 ساعت کارهای غیرضروری به 10 ساعت فعالیت سازنده، 10 ساعت فعالیت سازنده دیگر به آن اضافه کنید، در نیمی از زمان، با نیمی از استرس و با کاهش ریسک خستگی و مضرات دیگر، دو برابر گذشته فعالیت مفید انجام می دهید.

2- پاداش گرفتن را عقب نیندازید

اگر کار خوبی انجام دادید، بلافاصله پس از آن به خودتان پاداش دهید. این کار به مغز شما می آموزد که پاداش داده شده به خاطر انجام به موقع، صحیح و با رعایت اولویت بوده است.

اگر دائما این کار را انجام دهید، انگیزه بیشتری برای انجام کارهای ضروری و نیز کارهای مورد نیاز هر روز خواهید داشت. حتی ممکن است پس از آن، ترک کارهای کم اهمیت تر برای شما راحت تر باشدو خودشان به کناری بروند.

3- به خودتان بابت تکمیل کارها تبریک بگویید

ذهن شما هنگامی که مورد تقدیر قرار می گیرد، ناخودآگاه بهتر کار می کند. البته تنها راهی که می توان با آن به ذهن تلقین کرد که مورد تقدیر قرار گرفته است، فقط تقدیر کردن از آن است.

یک بار در روز، به مدت یک ماه این کار را تکرار کنید. احتمالا از تاثیر آن در زلال شدن افکارتان شگفتزده خواهید شد. زلالی افکار هم باعث افزایش بهره وری خواهد شد.

4- بر آنچه می توانید انجام دهید، تمرکز کنید

این مسئله، نقطه ای کلیدی در بهره وری است. تنها بر چیزی تمرکز کنید که به خوبی از پس آن برمی آیید و کاری را انجام دهید که در آن تبحر دارید. کارها را اولویت بندی کنید. ممکن است بفهمید کارهایی که در آن تبحر ندارید، خودشان به آسانی حل می شوند یا اینکه وقتی کارهای دیگر را انجام دادید و تنها چند قدم به پایان کار مانده بود، برداشتن چند گام باقی مانده و رسیدن به هدف، این انگیزه را به شما بدهد که سریع تر کارها را انجام دهید.

وقتی روی بخش هایی تمرکز کنید که در آن تبحر ندارید، با وجود اینکه ممکن است بخش کوچکی از کار شما باشند، احساس بزرگنمایی مشکل به شما منتقل می شود و انگیزه تان برای انجام کار را از بین می برد. اگر پیش از تمرکز بر ضعف های خود، بخش زیادی از کار را انجام دهید، به پایان رساندن بخش های باقی مانده آن راحت تر و سریع تر خواهد بود.

5- به این فکر کنید که کارتان چه فایده ای دارد

اگر بر این نکته تمرکز کنید که کارتان چگونه به دیگران کمک می کند، ذهن شما دلایل بیشتری برای اتمام آن در اختیار خواهد داشت. مغز ما کارهای بی هدف را دوست ندارد، بنابراین اگر کار شما کمک به دیگری باشد، به شکل گیری آن هدف می دهد و ذهن شما را به سمت کامل کردن کار می کشاند.

6- کمال گرا ناشید

تا به حال شده که 90 درصد یک پروژه را 10 ساعته انجام دهید و برای تکمیل 10 درصد باقیمانده آن 20 ساعت دیگر وقت نیاز داشته باشید؟ آیا انجام تنها 10 درصد کار به این همه وقتی که باید برای آن بگذارید، می ارزد؟ یا اینکه می توانید دستی به سر و روی آن بکشید،در دقایق پایانی رنگ و لعابی به آن بدهید و به جای 20 ساعت، تنها در یک ساعت پروژه را کامل کنید؟

باید تصمیم درست بگیرید. اگر یک جراح قلب یا یک تعمیرکار هستید، احتمالا باید تا پایان کار پیش بروید اما اگر در حال نوشتن مقاله، کتاب، درس دادن یا بسیاری از کارهای دیگر هستید، وقتی 90 درصد کار تکمیل شد، ممکن است ارزشش برابر با همان 99 درصد باشد؛ بنابراین یک درصد باقیمانده را هم انجام دهید و فقط 91 درصد بهترین کار خود را درست کنید و کمال گرایی را کنار بگذارید.

* همه این نکات را به هم پیوند دهید

- کدام یک از این نکات برای شما جذاب تر است؟

- کدام یک از آنها می تواند بیشترین افزایش را در نتایج حاصل از کار شما در پی داشته باشد؟

- سریع ترین نکته کدام است؟ آن نکته را پیش از بقیه انجام دهید. هفته بعد، نکته بعدی را اضافه کنید. تا شش هفته این کار را انجام دهید، خواهید دید که بهره وری روزانه شما، بدون هیچ تلاش بیشتری و حتی شاید با تلاش کمتری دو برابر خواهد شد.

چند نکته همیشگی برای موفق بودن

* گاهی اوقات موفقیت، تنها در غلبه شما بر ترس و ریسک پذیری خلاصه می شود. اگر از ریسک کردن بپرهیزید، هرگز قابلیت های خود را کشف نخواهید کرد. هرگز از شکست نهراسید زیرا نترسیدن از شکست، یکی از مهمترین مهارت ها برای موفقیت است.

* یک روال و سبک سالم برای زندگی تان در پیش بگیرید؛ به طور مرتب ورزش کنید، خوب غذا بخورید، زیاد بخندید، با آرامش به خواب بروید و نگرانی ها را از خود دور کنید.

* گاهی اوقات نیاز است واقعا نگرانی هایی را که در مورد اتفاقاتی که خارج از کنترل ماست، کنار بگذاریم.

* به دنبال فرصت ها و راه های چاره برای موقعیت هایی باشید که دیگران در مواجهه با آن تسلیم می شوند.

* مسئولیت کامل اعمال و رفتار خود را برعهده بگیرید.

* سعی کنید به جای رفتار منفعلانه، رفتاری فعالانه داشته باشید.

* در مورد خودتان و اعمال تان اطمینان داشته باشید.

* ظاهر و لباس شما، تعیین کننده ارزش شما نیست.

* یاد بگیرید برابر سختی ها مقاومت کنید.

* جسارت این را داشته باشید که به دنبال ندای قلب خود بروید، نه دیگران.

* زندگی را جدی نگیرید و یاد بگیرید که از آن درست لذت ببرید.

* شکست های خود را توجیه نکنید.

جمعه 7 فروردین 1394  4:27 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad farhad6067 mammads2 alifanoodi fatemexry liasam ria1365 mosadegh nargesza dr460n alirezaHmzezadh ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 idhem66 emamedavazdah
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:از خودت تشکر کن

درود دوست عزیز ممنون بابت پست زیبات ولی خودمونیمااا یعنی میگی از خود متشکر باشیم وای وای وای... ولی اینایی که گفتی اگر کسی رعایت کنه میشه یه ادم ایده ال بعضی مشکلات وفشارهای روحی تو جامعه امروزی نمیزاره فکرت ازاد باشه که بتونی در شرایط فکری اسوده برای مشکلاتت بهترین راه حل را انتخاب کنی همیشه انتخابها برمبنای اولین چیزیه که به ذهن میرسه بدون توجه به عواقب انجامش حالا یا خوب از اب در میاد یا بد بیشتر اوقات اینجوریه....
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
جمعه 7 فروردین 1394  9:08 AM
تشکرات از این پست
tachberdee farhad6067 liasam nargesza omiddeymi1368 amirali123
tachberdee
tachberdee
کاربر طلایی1

سلام

سال نوتون مبارک.

با نظر شما تقریباً موافقم ولی خود بنده یکسری مشکلاتی برام پیش اومد که تقریباً باید بگم که روی زندگی من و اطرافیانم تأثیر خیلی بدی گذاشت ، تا یه مدت نتونستم قبول کنم و با هاش کنار بیام ( روزای سختی بود ) ولی الان بعد از یه مدت ( 10 سال ) که از اون ماجرا میگزره نه تنها خودم خودمو قبول کردم بلکه به دوستان هم دردم هم دارم کمک میکنم.

اینا به نظرم نتیجه چند تا تصمیمیه که گرفتم ، اول به خدا توکل کنم ، دوم مشکلمو قبول کنم ، سوم از اینکه از بقیه کمک بخوام خجالت نکشم ، چهارم برای بهبود شرایط خودم و اونائی که مشکل منو دارن تلاش کنم اگر تلاشم به نتیجه رسید خدا رو شکر وگرنه هم پیش وجدان خودم راحتم ، پنجم غم گذشته رو نخورم ، ششم حداقل یک فن یا یک هنر رو یاد بگیرم ، هفتم هیچوقت بیکار نباشم ، هشتم برم توی اجتماع قاطی بشم.

جمعه 7 فروردین 1394  3:33 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 liasam Lovermohamad nargesza omiddeymi1368
mosafr
mosafr
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 256

خیلی مطلب جالبی بود ممنون از شما

شنبه 8 فروردین 1394  5:58 PM
تشکرات از این پست
tachberdee farhad6067 nargesza omiddeymi1368
mmf5243
mmf5243
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1189

من از خودم بابت خیلی چیز ها و خیلی کارها ممنونم

از شما هم بابت این پست عالی نهایت تشکر را دارم «:

آرزو نمی کنم که بیایی

آرزو می کنم که وقتی آمدی چشمانم شرمسار نگاهت نشود

چون همه میدانند که می آیی

الهم عجل لولیک الفرج }

شنبه 8 فروردین 1394  7:36 PM
تشکرات از این پست
tachberdee farhad6067 liasam nargesza omiddeymi1368
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

سال نو تون مبارک اناالله سال پر خیر وبرکتی داشته باشین

مطلب بسیار خوبی بود

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

شنبه 8 فروردین 1394  11:47 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 liasam tachberdee nargesza omiddeymi1368
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

پروردگار مهربانم.... به خاطر توانایی ها و قدرت وتمام نعمت هایی که به من دادی و به خاطر عقل و بدن سالمی که به من دادی توراشکر میگویم.... به من کمک کن با استفاده درست از موقعیت ها و توانایی هایم بتوانم مقدارناچیزی شکر نعمت های بیکرانت رابه جای آورم و مغرور نشوم.... آمین

**بسم الله القاصم الجبارین**

یک شنبه 9 فروردین 1394  2:00 AM
تشکرات از این پست
farhad6067 Lovermohamad ria1365 tachberdee nargesza omiddeymi1368
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

درود دوست عزیز ممنون که به ما شکر گذاری از الطاف الهی را را یاداوری کردی فقط عنوان پستت درسته از خودت تشکر کن یا از خدای خودت تشکر کن؟؟ میگن : ******داده خدا رحمت است ونداده اش حکمت****** و در جوابش میگن: *******خداوندا به داده ونداده ات شکر*******
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
یک شنبه 9 فروردین 1394  2:13 AM
تشکرات از این پست
farhad6067 ria1365 tachberdee nargesza liasam omiddeymi1368
tachberdee
tachberdee
کاربر طلایی1

سلان

سال نو مبارک! عنوان مطلب صحیحه ، تشکر از خود باعث بهبود شرایط روانی انسان میشه که این خودش نمونه ای از رعایت حق النفس هست ، در کنار اینکه همونطور که خودتون میدونید و بارها هم شنیدید "من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق " .

یک شنبه 9 فروردین 1394  4:12 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad nargesza farhad6067 liasam omiddeymi1368
rbahar91
rbahar91
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1000

بسیار مفید

باید سعی کنیم این اعمال را در زندگی روزمره خود بگمجانیم

یک شنبه 9 فروردین 1394  8:56 AM
تشکرات از این پست
tachberdee nargesza farhad6067 liasam omiddeymi1368
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

سلام

سال جدید بر همه مبارک، انشاالله.

خیلی ممنون، مفید و امیدوار کننده بود.

یک شنبه 9 فروردین 1394  11:06 AM
تشکرات از این پست
farhad6067 tachberdee liasam omiddeymi1368
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

هر بنده ای که تکیه به لطف خدا کند

در های بسته را به رخ خویش وا کند

عمری که یک دقیقه آن بی حساب نیست

دیوانه است آنکه به غفلت فنا کند

دنیا چو دام و دانه، طمع صید آدمی است

خود را اسیر آدم عاقل چرا کند؟

آزاده است و بندگی کس نمیکند

هر کس که دل ز قید علایق رها کند

ماهی که فصل ریزش باران رحمت است

کاری بکن که شامل رحمت ترا کند

دوشنبه 10 فروردین 1394  9:42 AM
تشکرات از این پست
tachberdee omiddeymi1368
tanhafarhad
tanhafarhad
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 637

تشکر انسان از خود نشان دهنده ی ارزش نهادن به شخصیت انسانی خود است.

سه شنبه 11 فروردین 1394  12:07 AM
تشکرات از این پست
farhad6067 tachberdee ravabet_rasekhoon omiddeymi1368
aziz1352
aziz1352
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 769

خداوند كريم تشكرازخود را بدون تشكرازبندگانش كافي وحتي مقبول نمي داند، لذا برخودلازم ميدانيم  كه اعلام داريم ، برای ما دشواري راه رابزرگاني آسان نمودند كه ديدنشان افتخاروحضوردرخدمتشان انرژي بخش اين مسير بوده است یقینا" خدمت درنظام مردم سالاردینی درراستای اهداف بلندامام راحل « ره» وشهیدان والامقام ، دردولت عدالت محور آن هم درسرزمین منسوب به امام علی ابن موسی الرضا (ع) ودرجوارمضجع شریف آن حضرت توفیقی است که ریشه درلطف الهی دارد ازاین بابت سربندگی به آستان ربوبی می سایم وضمن التماس دعای خیربرای ادامه توفیق همه فرهیخته گان ، عزت وسربلندی روزافزون نظام مقدس اسلامی وسلامتی وطول عمرباعزت مقام معظم رهبری «حفظه ا...» ازدرگاه خداوند متعال خواهانیم .

سه شنبه 11 فروردین 1394  9:19 AM
تشکرات از این پست
tachberdee omiddeymi1368
aziz1352
aziz1352
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 769

خداوند كريم تشكرازخود را بدون تشكرازبندگانش كافي وحتي مقبول نمي داند، لذا برخودلازم ميدانيم  كه اعلام داريم ، برای ما دشواري راه رابزرگاني آسان نمودند كه ديدنشان افتخاروحضوردرخدمتشان انرژي بخش اين مسير بوده است یقینا" خدمت درنظام مردم سالاردینی درراستای اهداف بلندامام راحل « ره» وشهیدان والامقام ، دردولت عدالت محور آن هم درسرزمین منسوب به امام علی ابن موسی الرضا (ع) ودرجوارمضجع شریف آن حضرت توفیقی است که ریشه درلطف الهی دارد ازاین بابت سربندگی به آستان ربوبی می سایم وضمن التماس دعای خیربرای ادامه توفیق همه فرهیخته گان ، عزت وسربلندی روزافزون نظام مقدس اسلامی وسلامتی وطول عمرباعزت مقام معظم رهبری «حفظه ا...» ازدرگاه خداوند متعال خواهانیم .

سه شنبه 11 فروردین 1394  10:17 AM
تشکرات از این پست
farhad6067 tachberdee omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها