0

بهترین گوشی موبایل از نظر مصرف کننده

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

بهترین گوشی موبایل از نظر مصرف کننده

دوستان گل راسخونی یک سوال برای انتقال تجربیات در زمینه بهترین گوشیهای موبایل از نظر مصرف کننده ها مطرح شده است از شما خواهش میکنم تجربیات خود را در زمینه گوشیهای موبایل خودتان از نظر کیفیت عمر باتری سخت افزار وامکانات وبقیه مسائل فنی با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا دوستان از تجربیات شما برای خریدهای گوشی موبایل درآینده استفاده کنند لطفا فقط تجربه شخصی خود را بدون توجه به برند گوشی واینکه طرفدار برند خاصی هستید بیان کنید ممنونم دوستان گلم منتظرات نظرات ارزشمندتان هستیم یاحق
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
چهارشنبه 5 فروردین 1394  3:07 AM
تشکرات از این پست
farhad6067
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

پاسخ به:بهترین گوشی موبایل از نظر مصرف کننده

من گوشیهای زیادی داشتم ولی با توجه به نیاز روز تجربه ام در زمینه گوشی اندرویدی را میگم من دومدل گوشی اندرویدی دارم یکی Lg E405 و Lg G2 LgE405 یک گوشی اندروید با صفحه نمایش مینی است که از گوشیهای مدل پایین اندرویدی میباشد در برندهای گوشی الجی از برندهای خوب است بخاطر داشتن رابط کاربری عالی وکیفیت گوشیهاش ونقطه ضعفش هم حافظه پایین بیشتر گوشیهاش است ولی چیزی که دراین گوشی مدل پایین نظرم را جلب کردتا گوشی بعدیم هم از الجی بخرم هنگ نکردن اون بااینکه حافظه رم 512 مگابایتی داشت درباره گوشی مدل بالام هم Lg g2از نظر من گوشی فوق العاده ای هست چون من خیلی از گوشی کار میکشم از بازی کردن تا وبلاگ نویسی تا استفاده ار برنامه های شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک ولاین وایبر وتانگو خلاصه مطلب جز 7ساعتی که خوابم بقیه روز گوشیم در حال کار کردنه وفعالیتش از من بیشتره وبیشتر از من کار میکنه گوشی بیچاره ...!!! دوربین گوشی خوبه وکیفیت عکسهاش را باگوشی سونی وسامسونگ مقایسه کردم عکسهاش واقعی ترن ولی از عمر باتریش راضی نیستم چون زیاد کارمیکنم مخصوصا بیشتر در اینترنتم ووای فای گوشی روشن است زود شارژ خالی میکنه ودرشبانه روز دوبار شارژ میکنم برای خرید گوشی دوماه تحقیق کردم ودرنهایت حدودا یکسال پیش بود که خریدمش وبین سونی z1 وLgG2 انتخاب کردم والجی را خریدم البته از خریدش پشیمون نیستم چون گوشی هست که هرچی باهاش کار کنی اذیتت نمیکنه ازاین لحاظ فوق العاده است برعکس گوشیهایی مثل هواوی وسامسونگ که دوستام دارندوشاکی هستند که زیاد که کار میکشن از گوشی هنگ میکند تنها اشکالیم که بعد از عمر باتری از الجی میتونم بگیرم حافظه اونه که حافظه داخلی 32 داره وحافظه جانبی نداره که این مشکلش در LgG3حل شده است کلام آخر: تجربه شخصی خودم که درباره گوشی پیدا کردم ومیتونم دراختیار دوستان قرار بدهم این است که همه شرکتهای موبایل که فعال هستند اول به فکر سود خودشان هستند برای همین در هرمرحله با توجه به بازار مقداری تغییر درگوشی ایجاد میکنند وبا هیاهوی تبلیغاتی میخواهند جیب مصرف کننده را خالی کنند پس در وهله اول با توجه به نیاز خود وکاری که از یک گوشی میخواهید بکشید موبایل بخرید و هزینه اضافی برای امکاناتی که اصلا نیازی به آن ندارید ندهید اگر دنبال امکانات زیاد واپلیکیشن های جانبی زیاد هستید سامسونگ دراین زمینه پیشرو است اگر دنیال کیفیت وسخت افزار خوب هستید گوشیهای htc(ظاهر کاربر پسند) وبلک بری ووایفون خوب هستند برای کسانی که ضدآب بودن گوشی براشون مهمه وبروز بودن را دوست دارند سونی عالیه وکسانیکه یه گوشی با رابط کاربری عالی وسیستم روان بدون هنگ کردن میخواهند الجی فوق العاده است درهمه برندها گوشیهایی با مدلها وحافظه های وامکانات متنوع وباقیمتهای بین 200هزار تا 5/2میلیون تومن وجود دارد وبسته به سلیقه وبودجه خود میتوانید ازبینشان گوشی دلخواهتان را انتخاب کنید . متنم طولانی شد ببخشید دوستان گلم شماهم تجربیات خود را با ما درمیان بگذارید یا حق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

چهارشنبه 5 فروردین 1394  3:41 AM
تشکرات از این پست
farhad6067
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

ببخشید دوستان گل یادم رفت بگم میخام یک گوشی بگیرم از بین گوشیهای مدل بالا اگر برام پیشنهادی دارید بگید خودم میخاستم سامسونگ نوت4 بگیرم ولی باتوجه به ورود گوشیهای جدید مثل htcM9وبزودی SonyZ4 وسامسونگS6 وشایدم LgG4به بازاربیاد نمیدونم چیکار کنم فعلا صبرکردم تا گوشیها قیمتهاش بیاد پایین منتظر پیشنهاد دوستان گل راسخونی هم هستم یاحق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

چهارشنبه 5 فروردین 1394  3:46 AM
تشکرات از این پست
ria1365 farhad6067
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام

همراه گرامی با توجه به قوانین مربوط لطفا پست های خود را در زیربخش مناسبتر ایجاد و ارسال نمایید

باتشکر از شما بخاطر رعایت قوانین تالار

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

چهارشنبه 5 فروردین 1394  7:10 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 Lovermohamad
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود برشما حتما دوست عزیز کمی دقتم را بیشتر میکنم به روی چشم
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

چهارشنبه 5 فروردین 1394  7:31 PM
تشکرات از این پست
farhad6067
دسترسی سریع به انجمن ها