احتمال بازگشت بیتنکورت به دورتموند
احتمال بازگشت بیتنکورت به دورتموند
در دیدار این هفته بروسیا دورتموند مقابل هانوفر که با نتیجه 3 بر 2 به سور شاگردان کلوپ به پایان رسید، لئوناردو بیتنکورت در دقیقه 21 از داور مسابقه کارت قرمز دریافت کرد.
|
 |
|
به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن در سال 2013 در ازای مبلغ 2.8 میلیون یورو از همین تیم دورتموند به هانوفر منتقل شد. این در حالی است که بندی درقرارداد وی گنجانده شد که به موجب آن او میبایست در تابستان سال 2015 به وستفالن بازگردد.
یورگن کلوپ هم بعد از رویارویی با هانوفر در مورد این بازیکن گفت:" لئو بازی خیلی خوبی ارائه داد؛ او واقعا پیشرفت کرده و بزرگ شده است!"
میشائیل زورک مدیر دورتموند هم اظهار داشت:" لئو رشد خوبی داشته، اما میخواهیم فعلا تکلیف وضعیت تیممان در فصل جاری روشن شود، بعدا به سراغ او هم خواهیم رفت."
هانس یواخیم واتسکه رئیس باشگاه دورتموند هم در پاسخ به سوال خبرنگار "بیلد" در مورد پیوستن مجدد بیتنکورت به زردها، جواب روشنی نداد و تنها به یک لبخند اکتفا کرد.
خود این بازیکن آلمانی-برزیلی به "بیلد" گفت:" تحسین مسئولان دورتموند مرا خوشحال میکند و باعث افتخار من است. بعد از اخراجم هم متس هوملس و مارکو رویس آمدند و به من دلداری دادند."
|
سه شنبه 4 فروردین 1394 2:31 PM
تشکرات از این پست