0

تنظیم دمای کامپیوتر

sarbazeamamzaman
sarbazeamamzaman
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 9

تنظیم دمای کامپیوتر

توی این پست میخوام درباره تنظیم دمای کامپیوتر توضیح بدم ولی در ابتدا برسییم به دسته بندی خنک کننده ها:1-آبی 2-با استفاده از فن          که در این جلسه به خنک کننده های فن دار می پردازیم:    درکل دریک کیس معمولی خنک کننده هایی وجود دارند:                              1-فنcpu کهکه نمونه اش رو درعکس مشاهده میکنید دمای یک پردازنده معمولی یا گیمینگ بین25 تا50 درجه سانتی گراد طبیعی است باید توجه داشت که این دما به قدرت فن هم بستگی دارد برای اینکه بیشترین بازده فن را داشته باشیم باید از چسب سیلیکونی استفاده کنیم:همینطور که در عکس مشخص کردم باید برروی cpuو قسمت مسی پایینی فن ریخته شود و کاربرد آن انتقال بهتر گرما است.                                                                                 2-فن کیس:کاربرد فن کیس خنک کردن کل سیستم است نه بخشی از آن این فن را در بالای کیس نصب میکنند تاهوای گرم کیس را به بیرون انتقال دهد دمای کیس معمولی در کل30 تا40 درجه.                     3-فن پاور هوای گرم پاور را به بیرون میراند                                                                          4-فن کارت گرافیک که کار خنک نگه داشتنgpu را دارد                                                                                                                نکته در برخی کیس ها از دوفن کیس بهره میبرند یکی در جلوی آن هوای سرد را به درون میدهد و دیگری هوای گرم شده در عقب را خارج میکند.                                                        محمدرضا رشیدیان هستم17 ساله از تهران امیدوارم مطالب مورد پسند قرار گرفته باشد سوالی بود در خدمتم شعار من این است:مطالب باید کوتاه ومفید باشد. ادامه دارد...

لا اله الا الله

یک شنبه 2 فروردین 1394  4:02 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 kuoroshss tachberdee
دسترسی سریع به انجمن ها