0

فوت و فن پخت یک ماهیچه خوش طعم

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

فوت و فن پخت یک ماهیچه خوش طعم

با روش زیر ماهیچه هایی لذیذ و خوش طعم درست کنید.

مواد لازم :
ماهیچه از استخوان جدا نشده : به تعداد افراد 
روغن: به میزان لازم 
زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب‌کرده : 2 قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد برای 3 ماهیچه

 

طرز تهیه :
مقدار کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و زردچوبه را تفت دهید.
ماهیچه‌ها را به آن اضافه و سرخ کنید تا طلایی شود.
این مرحله را با حرارت بالا انجام دهید که آب موجود در گوشت خارج نشود.
بعد در یک قابلمه که کف آن گنجایش تعداد ماهیچه‌ها را داشته باشد، آنها را در یک ردیف چیده و روی آنها را با پیاز خرد شده فراوان بپوشانید.
روغن زیتون، زعفران و فلفل را هم به آن اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید ماهیچه با آب پیاز‌ها و آب موجود در خودش پخته شود.
دقت کنید تا زمان پخت کامل نباید ماهیچه‌ها را جابه‌جا کرد و پیازها حتما روی گوشت باشد.
برای پخت این ماهیچه اصلا نیاز به آب نیست. وقتی کامل پخته شد. به آرامی جابه‌جا کنید وقتی پیاز در این حالت سرخ شد به آن نمک بزنید.
با این روش پخت، ماهیچه بسیار لذیذ و خوش طعم می‌شود. امتحان کنید.

 

 

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

منبع : چهاردیواری جام جم

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 2 فروردین 1394  1:35 PM
تشکرات از این پست
farhad6067
دسترسی سریع به انجمن ها